9000-11.000 TL arası bütçe için hangi laptoplar daha iyi?

Çok iyiymiş, teşekkürler. Ortalama ne kadar süre içinde elinize geçiyor ve garantisi Türkiye'de geçerli mi?
Amazon global denmiş ama emin olamadım.
Evet 12 ay global garantisi mevcut Türkiye'de geçerli.4 Aralık günü Abd'de kargoya verildi, 22 Aralık günü teslim aldım.
 
Dikkatimi çekti özellikle üst seviye cihazların trye göre fiyatı daha uygun. Giriş seviyesine pek de değil gibi bunun sebebi nedir acaba?
 
Msi GL65 10SFK-062 olan modelini Amazon'dan sipariş ederek kendim kullanıyorum. Amazon vergiyi fazla çekiyor fazla çektiği vergiyi sipariş teslim edildikten 30 gün sonra iade ediyor zaten fazla çektiği için herhangi bir fazla vergi çıkma durumu olmaz. Amazon destekle iletişime geçip iade edebilirsiniz ödediğiniz kargo ücreti geri tarafınıza iade oluyor.

Peki klavyesi haricinde dezavantajları yok mu?
Ayrıca siz 3060 modelini mi alırdınız, yoksa şu an elinizde olan modeli mi?
 
Peki klavyesi haricinde dezavantajları yok mu?
Ayrıca siz 3060 modelini mi alırdınız, yoksa şu an elinizde olan modeli mi?
Yurt dışından almanın klavye ve priz dışında dezavantajı yok.Prizi dönüştürücü alarak çözebilirsiniz klavyede ise tuşların yerini biliyorsanız eğer bir sıkıntı çıkmaz.Ben de hem gf75 kasası hem gl65 kasa mevcut bununla ilgili bir inceleme yapacağım en kısa zaman içerisinde.Alacak olsam gl serisi cihazı alırdım.
 
Peki klavyesi haricinde dezavantajları yok mu?
Ayrıca siz 3060 modelini mi alırdınız, yoksa şu an elinizde olan modeli mi?
hocam 3060 olan MSI GF65 Thin 10UE modeli ise ekran kartı 75W yani performansı bayağı bir düşük ve 90-95 dereceleri görüyor. @AvukatBey Hocamın laptopunu öneririm ben kasası gayet kaliteli ve 115W 2070 var içinde.

 
Hocam 3060 olan MSI GF65 Thin 10ue modeli ise ekran kartı 75W yani performansı bayağı bir düşük ve 90-95 dereceleri görüyor. @AvukatBey hocamın laptopunu öneririm ben kasası gayet kaliteli ve 115W 2070 var içinde.


Çok teşekkürler :)

Yurt dışından almanın klavye ve priz dışında dezavantajı yok. Prizi dönüştürücü alarak çözebilirsiniz klavyede ise tuşların yerini biliyorsanız eğer bir sıkıntı çıkmaz. Ben de hem GF75 kasası hem GL65 kasa mevcut bununla ilgili bir inceleme yapacağım en kısa zaman içerisinde. Alacak olsam gl serisi cihazı alırdım.

Peki tüm alınan modeller(Amazon global'den) amerikan tipi prizle mi geliyor? Bu biraz sıkıntı olabilir 😕

Peki dönüştürücü kullanmanın ne tarz dezavantajları var? Arkadaşım Çin tipi bir telefon şarj aletini kullandığını biliyorum onda biraz sıkıntılıydı. Kocaman bir şeye dönüşüyordu priz başlığı.
 

Geri
Yukarı