9000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
Maksimum 9000

ihavertx3

Decapat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
267
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Maksimum 9 bine yakın bir fiyat olsun. Monster hakkında çok şikayet var. GameGaraj ve Casper da almak istemiyorum. Acer ve HP kafama yatıyor ama HP 60 Hz galiba. Soğutucu da alacağım ama onun için sonra konu açarım. Galiba bu fiyata 144 Hz 17.3 yok.
Istediğim özellikler 16 GB RAM en az 250 GB depolama 17.3(çok da önemli değil 15.6 da olur) bir tane buldum linki şuraya bırakıyorum.

 
Attığınız model gayet güzel.
 
Attığım model biraz bütçeyi aşıyor ama siz bilirsiniz. Param olsa ben bunu alırdım.

Hocam maalesef 14 inç alamam 15.6 bile küçük geliyor ama idare edeceğim.
 
Peki Hepsiburada'dan alınır mı ben pek güvenmiyorum iade falan kolay mı?
Ben bile sistemimin parçalarını Hepsiburada'dan aldım. İadede hiç sıkıntı yaşamadık. Sorun yaşarsanız Hepsiburada ile görüşün. Kabul etmezlerse Tüketici Hakları Hakem Heyeti [ Zor bir ihtimal ]. Ama sorun yaşamazsınız merak etmeyin.
 
Ben bile sistemimin parçalarını Hepsiburada'dan aldım. İadede hiç sıkıntı yaşamadık. Sorun yaşarsanız Hepsiburada ile görüşün. Kabul etmezlerse tüketici hakları hakem heyeti [ Zor bir ihtimal ]. Ama sorun yaşamazsınız merak etmeyin.

Peki PUBG GTA 5'te FPS değerleri ne olur?
 
Peki PUBG GTA 5'te FPS değerleri ne olur?
GTA V Ortalama = Very High 100 FPS üstü.
PUBG Ortalama = Very Low 200 FPSveya üstü alabilirsiniz.

Not : Bu değerlerin tamamen gerçeğe dayanmadığını söylemem gerek. Ama genel olarak bu FPS değerlerini alırsınız. Laptop ısınırsa Extra soğutucu alırsınız ya da Sosyal'de konu açarak yardım alırsınız soğutucu ile ilgili.
 

Geri
Yukarı