Merhaba.
Ben bilgisayar toplamaya çalışıyorum şu an ama kaç gündür araştırma yapmaktan kafam yandı, sizlerin yardımını bekliyorum. Öncelikle aldığım parçalar;
1. ASUS VG27AQZ 2K IPS monitor.
2.Ryzen 5600.
3.ASUS ROG B550 Xe gamjng Wi-Fi (ucuza geldi)
4.Red Devil 6800XT.
Ben sizlerden PSU, RAM, kule tipi gibi kaba olmayan 5600u idare edebilecek bir soğutucu, mesh bir kasa ve kulakliklik tavsiyesi istiyorum. Bütçem kısıtlı bu bahsettiğim parçalara verebileceğim Max ücret 9 bin TL arkadaşlar. Kasanın anakartla uyumlu typ C portu olan bir kasa olmasını önceliğim. Simdiden çok teşekkür ederim.
Cooler Master MasterCase H500 ARGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Cooler Master MasterCase H500 ARGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam bunlar benim için çok pahalı psu 750w yeterli olur diye düşünüyorum. Yine kasada aynı şekilde pahalı benim için ben kasa power soğutucu ram en fazla 6 bin tl verebilirim
Merhaba.
Ben bilgisayar toplamaya çalışıyorum şu an ama kaç gündür araştırma yapmaktan kafam yandı, sizlerin yardımını bekliyorum. Öncelikle aldığım parçalar;
1. ASUS VG27AQZ 2K IPS monitor.
2.Ryzen 5600.
3.ASUS ROG B550 Xe gamjng Wi-Fi (ucuza geldi)
4.Red Devil 6800XT.
Ben sizlerden PSU, RAM, kule tipi gibi kaba olmayan 5600u idare edebilecek bir soğutucu, mesh bir kasa ve kulakliklik tavsiyesi istiyorum. Bütçem kısıtlı bu bahsettiğim parçalara verebileceğim Max ücret 9 bin TL arkadaşlar. Kasanın anakartla uyumlu typ C portu olan bir kasa olmasını önceliğim. Simdiden çok teşekkür ederim.
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam bunlar benim için çok pahalı psu 750w yeterli olur diye düşünüyorum. Yine kasada aynı şekilde pahalı benim için ben kasa power soğutucu ram en fazla 6 bin tl verebilirim
NZXT H510 Flow White Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Kasa olarak bunu düşünüyorum içine fp ürünü argb fan önerim veya içinde argb fan bulunan 1700 tl bandında Kasa öneriniz var mı?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Ram olarak ta bunu buldum bunu Almatı düşünüyorum.