Yapacağım şey bu arkadaşlar. https://www.youtube.com/watch?v=Do7xq84y0Og
Oyunun izin verdiği bir yazılım ile 4-5-6-7.. adet karakteri aynı anda oynayabiliyorsunuz. Yaptıkları eylemler eş zamanlı oluyor.
Asıl yardım istediğim kısım monitör aslında. Çoğu platformda 3070 alıp Q-HD monitör almazsan paranı çöpe atmış olursun tarzı yorumlar görüyorum fakat benim aynı anda 7-8 adet oyun açtığım zamanlar olacak. Render vb durumlar gibi çoklu çekirdek performansı mı önemli olur? Yoksa oyun olduğu için kaç adet oyun açılırsa açılmış olsun yine tek çekirdek mi devrede olur? Çekirdeğe bakmaksızın her durumda sistem Q-HD monitörle mi daha rahat çalışacaktır? Bu durumda Q-HD monitör mü kullanmak daha mantıklı olur yoksa Full HD mi? RTX 3070 fiyatını aşağı yukarı tahmin ederek bütçeme uygun hangi monitörü tavsiye edersiniz?
ASUS GeForce STRIX RTX2080 SUPER GAMING 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC C27G1 27" 1ms 144hz Curved Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
HP 27XQ 3WL54AA 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir