Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.569 Makaleler 3 Çözümler 22 20 Temmuz 2025 #11 saorishirosaki dedi: Komple bir kulaklık değil fakat iyi bir kulaklık denilebilir. Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1571469705.html hocam bu kulaklık nasıldır almayı düşünüyorum.
saorishirosaki dedi: Komple bir kulaklık değil fakat iyi bir kulaklık denilebilir. Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1571469705.html hocam bu kulaklık nasıldır almayı düşünüyorum.
saorishirosaki Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 59 Çözümler 1 20 Temmuz 2025 #12 soulsteal59 dedi: Logitech mi? Dalga mı geçiyorsun? Asıl Logitech'in ürünleri berbat. Özellikle G733'ün mikrofonu ve ses kalitesi berbat ötesi. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu biraz zayıf ses kalitesi olarak iyi bir kulaklık rtings'ten bakabilirsin denemişliğim var bu kulaklıkları. Mantar09 dedi: SS e kötü deyip de daha berbat olan Logitech önermek de bir garip. Genişletmek için tıkla... Muffled sound istiyorsan alabilirsin ben fikir veriyorum kardeşim benim.
soulsteal59 dedi: Logitech mi? Dalga mı geçiyorsun? Asıl Logitech'in ürünleri berbat. Özellikle G733'ün mikrofonu ve ses kalitesi berbat ötesi. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu biraz zayıf ses kalitesi olarak iyi bir kulaklık rtings'ten bakabilirsin denemişliğim var bu kulaklıkları. Mantar09 dedi: SS e kötü deyip de daha berbat olan Logitech önermek de bir garip. Genişletmek için tıkla... Muffled sound istiyorsan alabilirsin ben fikir veriyorum kardeşim benim.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 20 Temmuz 2025 #13 saorishirosaki dedi: Mikrofonu biraz zayıf ses kalitesi olarak iyi bir kulaklık rtings'ten bakabilirsin denemişliğim var bu kulaklıkları. Muffled sound istiyorsan alabilirsin ben fikir veriyorum kardeşim benim. Genişletmek için tıkla... Her türlü SS çok daha iyi.
saorishirosaki dedi: Mikrofonu biraz zayıf ses kalitesi olarak iyi bir kulaklık rtings'ten bakabilirsin denemişliğim var bu kulaklıkları. Muffled sound istiyorsan alabilirsin ben fikir veriyorum kardeşim benim. Genişletmek için tıkla... Her türlü SS çok daha iyi.
saorishirosaki Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 59 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #14 soulsteal59 dedi: Her türlü SS çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet iyiymiş
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 901 Çözümler 3 21 Temmuz 2025 #15 saorishirosaki dedi: Komple bir kulaklık değil fakat iyi bir kulaklık denilebilir. Genişletmek için tıkla... "Komple bir kulaklık değil" den kastınız nedir tam olarak?
saorishirosaki dedi: Komple bir kulaklık değil fakat iyi bir kulaklık denilebilir. Genişletmek için tıkla... "Komple bir kulaklık değil" den kastınız nedir tam olarak?
saorishirosaki Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 59 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #16 Mearty dedi: "Komple bir kulaklık değil"den kastınız nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Hem mikrofonu iyi ve hem de ses kalitesi ve tek SteelSeries iyi bu konuda Nova Pro serisi ve SteelSeries Arctis Pro + gamedac gibi örnek verebilirim. Kablosuz kulaklık alırsanız mikrofonunuz sünger bob gibi olacağı için hep kablolu kulaklık kullanırım.
Mearty dedi: "Komple bir kulaklık değil"den kastınız nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Hem mikrofonu iyi ve hem de ses kalitesi ve tek SteelSeries iyi bu konuda Nova Pro serisi ve SteelSeries Arctis Pro + gamedac gibi örnek verebilirim. Kablosuz kulaklık alırsanız mikrofonunuz sünger bob gibi olacağı için hep kablolu kulaklık kullanırım.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #17 saorishirosaki dedi: Komple bir kulaklık değil fakat iyi bir kulaklık denilebilir. Genişletmek için tıkla... Komple derken? ne gibi?
saorishirosaki dedi: Komple bir kulaklık değil fakat iyi bir kulaklık denilebilir. Genişletmek için tıkla... Komple derken? ne gibi?
saorishirosaki Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 59 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #18 Hxrea dedi: Komple derken? Ne gibi? Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi 50 kere demek zorunda mıyım? Mikrofonu iyi hem de ses kalitesi iyi olan kulaklıklara diyorum piyasada çok az kulaklık vardır.
Hxrea dedi: Komple derken? Ne gibi? Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi 50 kere demek zorunda mıyım? Mikrofonu iyi hem de ses kalitesi iyi olan kulaklıklara diyorum piyasada çok az kulaklık vardır.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #19 saorishirosaki dedi: Aynı şeyi 50 kere demek zorunda mıyım? Mikrofonu iyi hem de ses kalitesi iyi olan kulaklıklara diyorum piyasada çok az kulaklık vardır. Genişletmek için tıkla... Yazdığın üstte ki mesajdan bir şey anlamadım desem yeridir. Ben Pelta için konuşuyorum steelseries için değil. Zira bilgim dışında konuşamıyorum.
saorishirosaki dedi: Aynı şeyi 50 kere demek zorunda mıyım? Mikrofonu iyi hem de ses kalitesi iyi olan kulaklıklara diyorum piyasada çok az kulaklık vardır. Genişletmek için tıkla... Yazdığın üstte ki mesajdan bir şey anlamadım desem yeridir. Ben Pelta için konuşuyorum steelseries için değil. Zira bilgim dışında konuşamıyorum.
saorishirosaki Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 59 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #20 Hxrea dedi: Yazdığın üstte ki mesajdan bir şey anlamadım desem yeridir. Ben pelta için konuşuyorum SteelSeries için değil. Zira bilgim dışında konuşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim piyasada çok az hem ses kalitesi iyi olan hem de mikrofonu iyi olan kulaklık vardır. Hxrea dedi: Yazdığın üstte ki mesajdan bir şey anlamadım desem yeridir. Ben pelta için konuşuyorum SteelSeries için değil. Zira bilgim dışında konuşamıyorum. Genişletmek için tıkla... O dediğim kulaklıklarda piyasada rahat bulunan en iyi kulaklıklardır. Arctis Pro harici Nova değil.
Hxrea dedi: Yazdığın üstte ki mesajdan bir şey anlamadım desem yeridir. Ben pelta için konuşuyorum SteelSeries için değil. Zira bilgim dışında konuşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim piyasada çok az hem ses kalitesi iyi olan hem de mikrofonu iyi olan kulaklık vardır. Hxrea dedi: Yazdığın üstte ki mesajdan bir şey anlamadım desem yeridir. Ben pelta için konuşuyorum SteelSeries için değil. Zira bilgim dışında konuşamıyorum. Genişletmek için tıkla... O dediğim kulaklıklarda piyasada rahat bulunan en iyi kulaklıklardır. Arctis Pro harici Nova değil.