9000TL'ye Logitech G PRO X 2 Lightspeed alınır mı?

Bütçe
9000

Alifatih Koç

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, elimdeki indirim kuponu ile Logitech G PRO X 2 Lightspeed 9K'ya geliyor. Sizce alınır mı? Konforlu mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller, elimdeki indirim kuponu ile Logitech G PRO X 2 Lightspeed 9K'ya geliyor. Sizce alınır mı? Konforlu mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Kulaklığı kullandım bir süreliğine ses kalitesi iyi, malzeme kalitesi harika, konforlu bir kulaklık , Bluetooth ve kablolu desteği olmas iyi eksileri var mikrofonu fiyatina göre yetersiz fakat kötü değil, Ghub yazılımı kulaklığın sesini etki edebiliyor ve sadece 5 tane frekans değiştirebiliyorsunuz buda iğrenç, normalde 10 olması lazımdi Logitech ne zaman düzeltir bilmiyorum. Eğer GHUB yerine Sonar, Dolby Eq apo kullanırım diyorsanız alın.

Ondan önce hs 80 max ve Blackshark v2 pro kullanmıştım G pro x 2 iksindende iyi ses olarak

Son 2 haftada iki tane kulaklık iade ettim konforlu olmadığı için, konfor önplanda benim için. O yüzden teşekkür ederim.

Son 2 haftada iki tane kulaklık iade ettim konforlu olmadığı için, konfor önplanda benim için. O yüzden teşekkür ederim.
Hangileri? G pro x 2 tane ped ile çıkıyor biri kumaş biri deri, kumaş daha konforlu fakat sesi değiştiriyor yapısından dolayi bassı azaltabiliyor, deride ben konfor sıkıntısı cekmedim, belki yazın kulakta terleme yapabilir deri.

İade ettiğim kulaklıklar da kötü değil lakin benim biraz kafam büyük ve kepçe kulak olduğum için iade ettim. Logitech G733 ve Asus Rog Pelta

İade ettiğim kulaklıklar da kötü değil lakin benim biraz kafam büyük ve kepçe kulak olduğum için iade ettim. Logitech G733 ve Asus Rog Pelta
Nasil G733? aşiri konforlu bir kulaklık belkide Logitechin en konforlu kulaklığı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…