- Makaleler
- 2
G733 konfor olarak en başarılı model.
Hijyen ürünleri nasıl iade edebilirsiniz?
Kulak içi kulaklıklar hijyen ürünü olarak geçiyor. Kafa üstü kulaklıklar sorunsuz iade edilebiliyor.
G733 konfor olarak en başarılı model.
Hijyen ürünleri nasıl iade edebilirsiniz?
Evet onu biliyorum lakin belirttiğim üzere sorun kulaklık ile alakalı değil kendi vücut yapımdan dolayı öyle.Nasil G733? aşiri konforlu bir kulaklık belkide Logitechin en konforlu kulaklığı olabilir.
Evet onu biliyorum lakin belirttiğim üzere sorun kulaklık ile alakalı değil kendi vücut yapımdan dolayı öyle.
Corsair hs80 max nasıldır? Onu biliyor musunuz?Nova 5 de çok konforlu bir kulaklık, bence bir dene.
Corsair HS80 Max nasıldır? Onu biliyor musunuz?
Evet size sorarken kendim baktığımda büyük kafalılar için çok uygun olmadığını gördüm sanırım nova 5 alıcam teşekkür ederim.Ses kalitesi olarak iyi, ama konfor olarak senin beklentini karşılamaz bence. G733'ten sonra tek seçenek Nova 5 gibi, 250 gram ve kafa bandı vs var.
Evet size sorarken kendim baktığımda büyük kafalılar için çok uygun olmadığını gördüm sanırım Nova 5 alacağım teşekkür ederim.
Ben ses kalitesini fiyatına göre hakkettiğini asla düşünmüyorum. Konfor olaraj G pro x 2 derim.Corsair hs80 max nasıldır? Onu biliyor musunuz?
Ben ses kalitesini fiyatına göre hakkettiğini asla düşünmüyorum. Konfor olaraj G PRO X 2 derim.
Hs 80 max ise 390 gram, ayrıca ağırlık çok fazla etki etmiyor 500 gram gibi birşey olmadığı sürece, önemli olan pedlerin şekli ve kulaklığın kafaya yaptığı baskıHocam G PRO X 2, 350 gram civar. Ağır bir kulaklık konforlu olarak geçmez bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.