9000TL'ye Logitech G PRO X 2 Lightspeed alınır mı?

Bütçe
9000
HS 80 Max ise 390 gram, ayrıca ağırlık çok fazla etki etmiyor 500 gram gibi bir şey olmadığı sürece, önemli olan pedlerin şekli ve kulaklığın kafaya yaptığı baskı.

Hocam zaten kulak pedleri kafa pedini iyi yapan bir sürü kulaklık var. 9 bin TL vermeye gerek yok. Ve ağırlık etki ediyor, kulak ve kafa pedi iyi ama 370 gram kulaklık kullandım. Ne kadar ped olursa olsun ağırlık hissediliyor.

G733 daha kulak kaplayan bir yapıya sahip. Nova 5, 10 gram daha hafif kafa bandına sahip ve daha yuvarlak bir yapıda. Nova 5'ten memnun kalırsın bence, Nova 5'ten de kalmazsan direkt kulak üstü kulaklıkları bırakırsın.
Teşekkür ederim. Nova 5i gidip deneyimleyip öyle alacağım, olmazsa dediğiniz gibi kulak içi alıcam sanırım

Teşekkür ederim. Nova 5I gidip deneyimleyip öyle alacağım, olmazsa dediğiniz gibi kulak içi alacağım sanırım.

Öyle yaparsın hocam, IEM alırsın. Arkadaşın dediğine pek katılmıyorum, G733'ten memnun kalmayan birine 350 gram kulaklık önermem şahsen. Her ne kadar ped olursa olsun, ağırlık bariz bir şey.

Öyle yaparsın hocam, IEM alırsın. Arkadaşın dediğine pek katılmıyorum, G733'ten memnun kalmayan birine 350 gram kulaklık önermem şahsen. Her ne kadar ped olursa olsun, ağırlık bariz bir şeark

Öyle yaparsın hocam, IEM alırsın. Arkadaşın dediğine pek katılmıyorum, G733'ten memnun kalmayan birine 350 gram kulaklık önermem şahsen. Her ne kadar ped olursa olsun, ağırlık bariz bir şey.
Ağırlıkta önemli ss nova 5 sanırım tam aradığım özelliklere sahip. Özellikle onun kafa bölgesinde hem kafa bandı hemde kulaklığın kendisi kademeli olarak ayarlanıyor.

Hocam nova 7 nasıldır? onu biliyor musun?

Son düzenleme:
Ağırlıkta önemli SS Nova 5 sanırım tam aradığım özelliklere sahip. Özellikle onun kafa bölgesinde hem kafa bandı hem de kulaklığın kendisi kademeli olarak ayarlanıyor.

Hocam Nova 7 nasıldır? Onu biliyor musun?

Konfor açısından bir farkı yok sanırım, ama özellik açısından da ne kadar farkı var bilmiyorum.

Yanlış anlamayın bir kulaklık nasıl 9000 TL'yi hak edebiliyor?
Niye hak edemesin hocam tamamen bütçe meselesi ki bu. Şu an zaten orta-üst seviye bir kulaklık almak için bile minumum 3-4 bin TL cepten çıkarmak gerekiyor. G PRO X 2'de en üst seviyeye odaklı bir kulaklık olduğu için bence tamamen değer. Ama dediğim gibi bütçe meselesi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı