Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
O güç kaynağı vs550 den daha kötü. 400 TL vermeniz saçma olur. Ayrıca bu sisteme vs550 bile takmak pek mantıklı değil ancak spec delta ile fiyatı çok uygun. Güç kaynağına fazla daha fazla bütçe ayırmalısınız. Örnek olarak seasonic focus plus, corsair cx serisi olabilir. Kasa konusu size kalmış aerocool kasalar memnun eder ancak corsair daha kalitedir.
Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aerocool One Eclipse kasa da tercih edilebilir diyecektim fakat, ekran kartı ucu ucuna sığıyor. 1, 7cm boşluk kalıyor. @Motionless IN White arkadaşımızın önerdiği kasada ise 4, 8cm boşluk kalıyor o daha mantıklı.
PSU'da bu bütçedeki en iyi PSU zaten.
@Motionless IN White önerdiği Kasa alınabilir ama ben alternatif olarak Sharkoon Night Shark RGB (Alt tarafa fan eklemesi ile) ve PSU olarak Gigabyte P650B modeline öneriyorum.