Bu arada kasamın hangi psuların boyutunu falan uygun olduğunu nasıl anlayacağım?![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasanızın modeli nedir hocam?Bu arada kasamın hangi psuların boyutunu falan uygun olduğunu nasıl anlayacağım?
İzoly v90M, Şuanki psunun üzerinde ATX yazıyor.Kasanızın modeli nedir hocam?
Izoly V90M, şu anki PSU'nun üzerinde ATX yazıyor.
Evet, var. Bakayım şimdi.Hocam kasayla ilgili bir bilgi bulamadım internette. Elinizde kasanın kılavuzu vs var mı?
Hocam kasayla ilgili bir bilgi bulamadım internette. Elinizde kasanın kılavuzu vs var mı?
Hocam galiba çöpe atmışım da. Psu ARYA diye bir marka 400w ve ATX yazıyor üstünde.Hocam kasayla ilgili bir bilgi bulamadım internette. Elinizde kasanın kılavuzu vs var mı?
Uyar büyük ihtimalle attığım PSU.Evet, var. Bakayım şimdi.
Hocam galiba çöpe atmışım da. Psu ARYA diye bir marka 400w ve ATX yazıyor üstünde.
Pekala hocam teşekkürler.Uyar büyük ihtimalle attığım PSU.
hocam peki Diğer arkadaşın attığıUyar büyük ihtimalle attığım PSU.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.