9060 XT çöküp duruyor

WhatsApp bile çöktü demişsin onu yeni farkettim. Sorunun ekran kartından olduğuna emin miyiz? Temiz bir Windows kurulumu yap bence, sorun ekran kartından ziyade işletim sisteminden gibi. Bu kartlarda eski sıkıntıların olmaması lazım. Uzun zamandır ilk defa senin bu yorumunu gördüm kötü anlamda.

@devoker, işletim sistemi sorunu gibi. Temiz bir Windows 11 formatı atın, sorununuz düzelecektir. WhatsApp uygulamasında bile çökmesi normal değil.

WhatsApp bile çöktü demişsin onu yeni fark ettim. Sorunun ekran kartından olduğuna emin miyiz? Temiz bir Windows kurulumu yap bence, sorun ekran kartından ziyade işletim sisteminden gibi. Bu kartlarda eski sıkıntıların olmaması lazım. Uzun zamandır ilk defa senin bu yorumunu gördüm kötü anlamda.

Her çöküşte ekran kartında yaptığım frekans ayarları sıfırlanıyor ve AMD hata raporu aracı çıkıyor.

@devoker, işletim sistemi sorunu gibi. Temiz bir Windows 11 formatı atın, sorununuz düzelecektir. WhatsApp uygulamasında bile çökmesi normal değil.

Yok hocam Windows 11 kurdum az önce ben de Roblox deneyeyim dedim 5 dakika olmadı çöktü.

Son düzenleme:
Her çöküşte ekran kartında yaptığım frekans ayarları sıfırlanıyor ve AMD hata raporu aracı çıkıyor.

Yok hocam Windows 11 kurdum az önce ben de Roblox deneyeyim dedim 5 dakika olmadı çöktü.
hocam selam bende de 9060xt 16 gb var sapphire nin pulse yazıyor cok anlamıyorum ama habire çöküyor masaüstünde bile sen düzeltebildin mi ? tamire göndermeyi düşünüyorum bende umarım düzeltirler. sorunun anakartımda olduğunu düşündüm değiştim düzelmedi ram değiştim düzelmedi en son pc yi kasadan kapatıp acınca amd hata raporlama seyi cıkınca anladım ki ekran kartımda problem var

@Onur alt, AMD rapor aracı her zaman ekran kartı kaynaklı olmayabiliyor. Bunu iyi tespit etmeniz gerekiyor. Benden örnek vermek gerekirse, SSD'den dolayı sorun yaşıyordum. SSD değişince düzeldi. Sonrasında ise sistemde bulunan yanlış yüklenmiş ağ sürücüsünden kaynaklı olarak bu hatayı yaşadım. Aynı şekilde Medya Oynatıcısı programında da sorun yaşadım. Temiz bir formatla bunu da çözdüm. Windows'un bozuklukları. Bu AMD rapor aracının neyden kaynaklı olduğunu tespit edin önce. Bu konu altından daha fazla bir yorumda bulunmayacağım, kendi konunuzu açarsanız fikir verecek, çözebilecek arkadaşlar var elbet.

Hocam selam bende de 9060XT 16 GB var Sapphire'nin Pulse yazıyor cok anlamıyorum ama ha bire çöküyor masaüstünde bile sen düzeltebildin mi? Tamire göndermeyi düşünüyorum bende umarım düzeltirler. Sorunun anakartımda olduğunu düşündüm değiştim düzelmedi RAM değiştim düzelmedi en son PC'yi kasadan kapatıp acınca AMD hata raporlama seyi cıkınca anladım ki ekran kartımda problem var.

Hocam ben zaten yeni almıştım bilgisayarımı. Ekran kartını değişime verdim ve sorunum düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı