9060 XT sistem açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor

Heplme

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
G.SKİLL
Ekran kartı
Asrock Radeon RX 9060 XT CHALLENGER
Anakart
Asrock AMD ryzen a 620
İşlemci
AMD ryzen 7600x 4.7 GHz 32mb 6 çekirdek
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Sistemi daha yeni kurdum ancak bilgisayarımın açma düğmesine bastığımda BIOS ekranı geliyor, ama 1 dakika sonra kapanıyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 17558013477084400491207791652103.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 17558013767814893112754032015098.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 28
Daha bugün 4 de geldi kargo gelir gelmez sıkıntı sorun yazıktır vallahi, sağ olasın hocam.

Daha bugün 4 de geldi kargo gelir gelmez sıkıntı sorun yazıktır vallahi, sağ olasın hocam.

Ne demek hocam her zaman buradayız bir sorun olursa yaz zaten yeni almişsın sana sorunlu bir parça vermişlerdir bütün sistem parçalarini kendi tekbir servirlerine gönder.

RAM'leri kontrol ettin mi? Cpu_FAN'a taktın mı işlemci soğutucu soketini,kontrol et,olmadı RAM'leri tak çıkar yap.

RAM'leri tak çıkar yaptım, yuvalarını değiştirdim hocam ama yine aynı sorun var CPU fan a takılı hocam.

RAM'leri tak çıkar yaptım, yuvalarını değiştirdim hocam ama yine aynı sorun var CPU fan a takılı hocam.

Ben tekrar diğim hocam teknik servisi her parçanın eğer kullanıcı hatası deyip bir de para isterse tüketici haklarına şikayet et.

RAM'leri tak çıkar yaptım, yuvalarını değiştirdim hocam ama yine aynı sorun var CPU fan a takılı hoca
Derecelerin ne durumda olduğunu merak ediyorum. CPU'un hızlı ısınan bir işlemci,yüksek ihtimal ondan kapanıyor. Montajı doğru yaptın mı? İşlemciyi çok strese sokmadın umarım,vidaları gevşek gevşek sıkıp en son hepsini sıkman gerekiyor,olmadı demonte et bidaha tak.
PSU'un nedir?

Hepsinin videosunu falan çektim hocam daha burada kasanın kenarlarını kırmışlar yarın şikayet edeceğim temsilcilerine.

Rampage 750 watt bir PSU hocam.

Hepsinin videosunu falan çektim hocam daha burada kasanın kenarlarını kırmışlar yarın şikayet edeceğim temsilcilerine.

Rampage 750 watt bir PSU hocam.

PSU'nun voltaj korumasından kaynaklanması muhtemel. Sen demonte et soğutucunu, tekrar tak, eski termal macunu temizle, internette var nasıl yapıldığı, AMD işlemcilerde soğutucuyu eğimli yaptıysan sıcaklık bir tarafa gidiyor, CPU'da kendini kapatıyor.
Anakart BIOS yazılımından şüpheleniyorum ama aynı anakart ve işlemciyi rahatça kullanan insanlar var.
Bir bak, yoksa PSU arızası.

Termal macunu yeni sürdüm hocam CPU fanini soktum denedim olmadı taktım yine olmadı her türlü aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…