9060 XT sistem alınır mı?

9060 XT sistem genel olarak alınır. Attığınız sistem parçalarından kasa ve Power Supply hakkında bilgi sahibi değilim, onun için bir şey diyemiyorum ama attığınız sistemle benzer sistemler bu fiyat aralarında 1-2 bin lira oynayabilir aralarında.

WD blue SN5000 ve segotep Axe 5 seçeneği ile alınır.

İşlemci olarak 5700 ve 5700X in çok bir farkı var mı 5700 GHz olarak daha yüksek. İşlemci 5700 de kalsa ekran kartını 16 GB'lık versiyona çıkarıp WD blue SN5000 veya MSI olanı seçsem güncel olarak rahat ettirir mi? Çok ağır oyunlar oynamıyorum CS2 Valorant FiveM FC26 gibi oyunlar oynuyorum fakat şu anki laptopum beklentimin çok altında kaldı satmaya karar verdim.

Ve son olarak düz 5060 almamdan daha mı mantıklı 9060 ekran kartı? Hep nvidiacıydım AMD olunca içimde hala bir kuşku var.

İşlemci olarak 5700 ve 5700X in çok bir farkı var mı 5700 GHz olarak daha yüksek. İşlemci 5700 de kalsa ekran kartını 16 GB'lık versiyona çıkarıp WD blue SN5000 veya MSI olanı seçsem güncel olarak rahat ettirir mi? Çok ağır oyunlar oynamıyorum CS2 Valorant FiveM FC26 gibi oyunlar oynuyorum fakat şu anki laptopum beklentimin çok altında kaldı satmaya karar verdim.
5700 diye yanlış yazdınız galiba hocam, sistem AM5 Yani 7500F bulunuyor işlemci olarak. Ek olarak attığınız sistemde ekran kartı zaten 16 gb biraz karışıklık oldu sanırım?

Ek olarak düz 5060 dan tabiki daha iyi 9060 XT. Zaten oyun odaklı bir sistem arıyorsunuz ve oynadığınız oyunlar için 9060 xt sizin için en iyisi bu bütçe aralığında. Amd ile ilgilide kuşkunuz olmasın.

5700 diye yanlış yazdınız galiba hocam, sistem AM5 Yani 7500F bulunuyor işlemci olarak. Ek olarak attığınız sistemde ekran kartı zaten 16 GB biraz karışıklık oldu sanırım?

Ek olarak düz 5060'dan tabii ki daha iyi 9060 XT. Zaten oyun odaklı bir sistem arıyorsunuz ve oynadığınız oyunlar için 9060 XT sizin için en iyisi bu bütçe aralığında. AMD ile ilgilide kuşkunuz olmasın.

Çok özür diliyorum farklı bir sisteme bakıyordum kafam çok karıştı kusura bakmayın.
Bu sistemden bahsetmişim ben.

İşlemci olarak 5700 ve 5700X in çok bir farkı var mı 5700 GHz olarak daha yüksek. İşlemci 5700 de kalsa ekran kartını 16 GB'lık versiyona çıkarıp WD blue SN5000 veya MSI olanı seçsem güncel olarak rahat ettirir mi?

Ryzen 7 5700 ile Ryzen 7 5700X arasında çok fark yok. İlk attığınız sistemi söylediğim özelleştirmeler ile alın.

Peki 2. sistem ile aralarında ne kadar bir fark var ekran kartını 16 yapıp diğer 2 özelleştirmeyi yapsam? Çünkü ciddi bir fiyat farkıda çıkıyor sanki ortaya.

İlk sistemi almanız daha iyi olur. Hem DDR 5 hem de bileşenler 2. sisteme göre daha kaliteli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı