9060 XT'den 5060'a geçilir mi?

Sapphire iki fanlı olan modeli.

MFG olsun DLSS olsun bir şekilde kurtarırım diye düşünüyorum.

Param yok 🥲

TLOU2 de özellikle kare kare gözüküyor ufak detaylar her şeyim sağlam onun dışında PSU yeni aldım NZXT C750 i5 13400F 16 GB DDR 4 RAM 1 TB M.2 SSD.

Tamam o halde şöyle yapalım. Ben bugün sizin kartın aynısından aldım taktım sisteme. Bir iki gün kullanayayım 5060 Ti ile karşılaştırayım ve gerçekten değer mi değmez mi yazacağım size.

Tamam o halde şöyle yapalım. Ben bugün sizin kartın aynısından aldım taktım sisteme. Bir iki gün kullanayayım 5060 Ti ile karşılaştırayım ve gerçekten değer mi değmez mi yazacağım size.

Cumaya kadar iade hakkım var Hepsiburada premium üyesi olduğum için ve ne kadar erken iade edip 5060 Ti alabilirsem o kadar iyi çünkü biliyoruz RAM'lara zamlar geldi ekran kartınada gelecekmiş korkuyorum bütçemde çok yok açıkçası.

Cumaya kadar iade hakkım var Hepsiburada premium üyesi olduğum için ve ne kadar erken iade edip 5060 Ti alabilirsem o kadar iyi çünkü biliyoruz RAM'lara zamlar geldi ekran kartınada gelecekmiş korkuyorum bütçemde çok yok açıkçası.
tamam hocam akşam bir iki oyun oynar deneyimimi yazarım.

Rica ederim.

Hocam çok teşekkür ederim.
Hocam temiz kurulum driver vs işlerini ancak hallettim ve ilk RDR2 denedim. 4K çözünürlük ve ayarların neredeyse tamamı ultra fsr kalite ayarında açıkken ortalama 110 fps aldım ve sıcaklık asla 60 dereceyi bulmadı. Aynı sistemi aynı ayarlarda 5060ti 16 gb ile dlss kalite ayarlarında ortalama 70 fps ve 65 derecede oynardım.bence kötü bir kart değil. şu anda last of us 2 iniyor. onda da deneyip atacağım sonuçları.

Son düzenleme:
Rica ederim.

Hocam temiz kurulum driver vs işlerini ancak hallettim ve ilk RDR2 denedim. 4K çözünürlük ve ayarların neredeyse tamamı Ultra FSR kalite ayarında açıkken ortalama 110 FPS aldım ve sıcaklık asla 60 dereceyi bulmadı. Aynı sistemi aynı ayarlarda 5060 Ti 16 GB ile DLSS kalite ayarlarında ortalama 70 FPS ve 65 derecede oynardım. Bence kötü bir kart değil. Şu anda Last of Us 2 iniyor. Onda da deneyip atacağım sonuçları.

Hocam sizde de Sapphire markasından var değil mi?

Tamamdır iadeden vazgeçtim hocam 16000 civarına almıştım iade edip 5060 Ti alana kadar zamda gelir zaten RAM'ları yükselteyim ben uygunu bulursam.

Her şey için teşekkür ederim biraz detaycı biriyimdirde.

Rica ederim. Hocam inanın 10.000 TL fark vermenize değecek bir şey yok. Ama bütçeniz müsaade ederse 5070 Ti alın derim tabii ki.

Son düzenleme:
Tamamdır iadeden vazgeçtim hocam 16000 civarına almıştım iade edip 5060 Ti alana kadar zamda gelir zaten RAM'ları yükselteyim ben uygunu bulursam.

Her şey için teşekkür ederim biraz detaycı biriyimdirde.

5060 Ti alacağınıza RX 9070 alın çok daha güçlü fiyatlarida birbirine yakin.
MFG öyle cok büyük bir özellik değil MFG 2X eşittir FG aynı FPS veriyorlar testler mevcut. MFG 3X üzeri fark belli oluyor 3x ve üzerine çıkınca da gecikme artıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı