Hocam bilgisayarı açar açmaz görev yöneticisine girdiniz ve ardından kullanıma açıktınız bilgisayarı ardından Olay Görüntüleyicisini açıp buraya gelip bunu buldunuz değil mi? Çünkü bu durumda burada bilgisayarınızı açarken kullanılması yani onunda açılması gereken bir uygulamanın açılmadığını söylüyor.
Başlangıç uygulamaları arasındaki yanlış senkronizasyonu resetleyerek halletmeyi tavsiye ediyorum hocam. Başlangıça gelip Komut İstemi yazın ve ardından yönetici olarak çalıştırın daha sonra oraya regsvr32 /i shell32.dll kodunu yapıştırın bu işlem başlangıçınızı resetleyecektir. Daha sonra bilgisayarını resetleyin umarım bu sayede sorunu çözmüş olursunuz.
Hocam öncelikle yardımlarınız çok teşekkür ederim sorunu çözmek için çok uzun bir zaman harcadım ve bilgisayarı sıfırladım bunun sonucunda hatta. Sonuç olarak sorunun ekran kartı driver'ından kaynaklı olduğunu tespit ettim. Bir eski sürüme geçerek sorunumu çok şükür çözdüm. Otomatik güncellemeyi bundan sonra sorun yaşamamak adına kapattım.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar için sorunlu sürümüde aşağıya bırakıyorum ben çok çektim siz uğraşmayın
Adrenalin 25.11.1 (WHQL Recommended) - Sorunlu Sürüm ( En azından bende düzgün çalışmıyor)
Tekrardan teşekkür eder iyi günler dilerim.