9060XT sistem nasıl?

Bütçe
45k~

Beyaz sisteme göre pahalı gibi sanki. PSU tercihi kasa tercihi pahalı olmuş. Bütçen 45k mı maksimum?

46.5k yapıyor. Elimden geldiğince beyaz seçmeye çalıştım.

Kasanın beyazı pahalıymış alternatif olarak bunu atayım. Bütçeniz yetmezse farklı şekilde önerebilirim.

Son düzenleme:
Kasa akvaryum olsa ve s700 gibi biraz alçak olsa harika olurdu. Bütçe şimdilik 40k civarı, belirlediğim parçaları tek seferde değil, İnceHesap Gaming gecesi gibi indirimli vakitlerde teker teker almayı planlıyordum. O şekilde fiyat 40k civarına düşer.

Sizin topladığınız sisteme gelirsek, nedense 5070'e güvenemiyorum. %75AI, %25 saf kas gücü falan deniyordu. DLSS ve FrameGen olmayan oyunlarda ortada kalmak istemiyorum. Daha önce hiç AMD GPU kullanmadım ve f/p oranında AMD daha avantajlı gibi geldi. Exceria G3 SSD'de DRAM yok diye biliyorum, o yüzden Exceria PRO seçmiştim. Anakart olarak da 4k civarında 2 adet m2 slotuna ve VRM soğutmasına sahip başka model olmadığı için Asus Prime B650M-R seçmiştim.

Şimdi aynı sistemi siyah olarak toplayacağım, arada 5k'dan fazla fark varsa siyah sistem alacağım. :/

Estetikten ödün verirsek aynı fiyata, aynı işlemci + RX 7800XT sistem alabiliyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…