Çözüldü 9060XT'ye 500W PSU yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eriminyo

Femtopat
Daha fazla  
Hocamlar şu an elimde 1660S R5 5600X ve 500W PSU var. Yakın zamanda 9060XT 16 GB Gigabyte versiyonuna geçeceğim, 500W PSU yeter mi bilmiyorum. İnternetten biraz araştırdım yeter diyen var yetmez diyen var. Sizce yeterli olur mu? Yakın zamanda (2-4 ay içerisinde) yeni PSU geçeceğim sıkıntı oluşur mu?

Hocam ona kasayı sökmeden bakamıyorum normalde kasanın yanından açınca görünüyormuş. Ama bende yok biraz daha bakacağım şimdi.

Hocamlar şu an elimde 1660S R5 5600X ve 500W PSU var. Yakın zamanda 9060XT 16 GB Gigabyte versiyonuna geçeceğim, 500W PSU yeter mi bilmiyorum. İnternetten biraz araştırdım yeter diyen var yetmez diyen var. Sizce yeterli olur mu? Yakın zamanda (2-4 ay içerisinde) yeni PSU geçeceğim sıkıntı oluşur mu?

PSU zaten elinizde varsa kullanılır muhtemelen ama bencemin 600 650 watt olması iyi olur.

Bu olmadıgına eminim renk uyuşmazlığı çok fazla. Ve şu an çok rahat duruyor hiç sıkıntı falan yaşamadım. Şimdi biraz kasayı sökeceğim.

Hocam peki alıp biraz denesem sorun çıkarsa değiştirsem sıkıntı oluşur mu?

Son düzenleme:
Bu olmadıgına eminim renk uyuşmazlığı çok fazla. Ve şu an çok rahat duruyor hiç sıkıntı falan yaşamadım. Şimdi biraz kasayı sökeceğim.

Hocam peki alıp biraz denesem sorun çıkarsa değiştirsem sıkıntı oluşur mu?
Denerken PSU'yu görmeyecek misiniz zaten? Şu an bakamaz mısınız?

Kasanın içini açmama rağmen PSU'nun oldugu yer saklı gibi. Üstünde duvar gibi bir şey var ve nasıl açıldığına dair fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı