Çözüldü 9060XT'ye 500W PSU yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eriminyo

Femtopat
Daha fazla  
Hocamlar şu an elimde 1660S R5 5600X ve 500W PSU var. Yakın zamanda 9060XT 16 GB Gigabyte versiyonuna geçeceğim, 500W PSU yeter mi bilmiyorum. İnternetten biraz araştırdım yeter diyen var yetmez diyen var. Sizce yeterli olur mu? Yakın zamanda (2-4 ay içerisinde) yeni PSU geçeceğim sıkıntı oluşur mu?

Kasanın içini açmama rağmen PSU'nun oldugu yer saklı gibi. Üstünde duvar gibi bir şey var ve nasıl açıldığına dair fikrim yok.
Rezilliklerini böyle gizliyorlar heralde.
Bendede aynı kasa var, kasanın arkasında solda bir aşağıda bir yukarıda olmak üzere 2 tane vida var onları söküp kapağı kaydırarak çıkarabilirsin.
Hiper Zoe kasada böyleymiş. Deneyebilirsin.

Hocam açtım şimdi baktım.
1765018833660.jpeg

10100F.
1 HDD.
1 SSD.
1 M.2
2 DVD yazıcı.
9060XT 16 GB.
8x2 16 GB RAM.

500W PSU var High Power'in bronz 4 sene önce filan almıştım gayet yetiyor.
Arkadaşın durumu farklı. Onun PSU'su 12V kanalından 26A veriyor yani gerçekte 312W PSU. Atom bombası. Sizin High Power PSU'nuz gerçekten 500W olabilir.
Bu arada 2013 üyesi görmek şaşırttı. Yazdığım şeye cevap verirken o dönemlerin nasıl olduğundan bahsedebilir misiniz?
Daha eski hesabınız bile varmış vay be.

Arkadaşın durumu farklı. Onun PSU'su 12v kanalından 26a veriyor yani gerçekte 312W PSU. Atom bombası. Sizin High Power PSU'nuz gerçekten 500W olabilir.
Bu arada 2013 üyesi görmek şaşırttı. Yazdığım şeye cevap verirken o dönemlerin nasıl olduğundan bahsedebilir misiniz?
Daha eski hesabınız bile varmış vay be.

Yok hocam benim de toplam da 450W veriyor 12 kanalından. Arkadaş resimlerini atmış sabah mahmurlugu. Bahsedecek pek bir şey yok hocam ya. Her gün daha da keyifsiz ve gayesiz olmaya başladığını söyleyebilirim sadece :) yaş aldıkça imkanlar daha fazla oluyor. Ama az imkanların olduğu zamanlar da aldığın keyfin 10/2sini alamıyorsun.

Yok hocam benim de toplam da 450W veriyor 12 kanalından.
450W yeter bir şekilde, grup regülasyonu fazla abartmamışlar. Arkadaşın PSU'su 312W veriyor. GTX 1660 Ti Super'de bile çok zorlanması lazım.

Bahsedecek pek bir şey yok hocam ya. Her gün daha da keyifsiz ve gayesiz olmaya başladığını söyleyebilirim sadece :) yaş aldıkça imkanlar daha fazla oluyor. Ama az imkanların olduğu zamanlar da aldığın keyfin 10/2sini alamıyorsun.
Özlüyor musunuz o zamanları? Ben Technopat sosyal olarak sormuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı