9070 XT yüksek FPS vermesine rağmen çok takılma oluyor

Genel sisteminizi yazabilir misiniz?

Sistemin tamamı nedir? Yetersiz RAM olabilir, güçsüz CPU olabilir, yavaş disk olabilir, PSU bile olabilir.

Bu sorun genelde yavaş veya bozuk diskler sonucu oluşuyor ama çok fazla etken var, her şeye bakılması lazım.

Merhaba sistem su sekildedir.
Islemci: 9800x4D.
RAM: HyperX 32 GB"
Ekran karti: Gigabyte 9070XT.
PSU: MSI MEG A1000GL Gold.
SSD: Kingston kc 3000.

Bazı oyunlarda FPS'yi sabitlemek takılmanın önüne geçebiliyor. Onun dışında takılmaya neyin sebep olduğunu bilmek çok zor çünkü bir sürü sebebi olabilir.

Merhaba, aynı sorunu bende yaşamaktayım sen çözüm bulabildin mi?

Hocam merhaba uzun sure ugrastim hiçbir bilesende vs sorun olmamasina ragmen sorunun arayuz kullanan uygulamalar acikken ekran kartinda FPS dususu shuttering yasadigini fark ettim ve daha duzeltilmedi ne gibi mesela bende Discord arayuzu acik oyun oynarken feci derecede kasiyordu. Ya da mesela webden 3D temali ya da pluginli bir web sitesi acinca ben bu sekilde cozdum umarim yardimci olur.

Hocam merhaba uzun sure ugrastim hiçbir bilesende vs sorun olmamasina ragmen sorunun arayuz kullanan uygulamalar acikken ekran kartinda FPS dususu shuttering yasadigini fark ettim ve daha duzeltilmedi ne gibi mesela bende Discord arayuzu acik oyun oynarken feci derecede kasiyordu. Ya da mesela webden 3D temali ya da pluginli bir web sitesi acinca ben bu sekilde cozdum umarim yardimci olur.

Ben de yeni geçiş yaptım bu sisteme geçen arkadaşım 6600 kartını getirdi taktık sorun yaşamadık ancak benim kartımda bir gariplik var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı