sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.537 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:17 #11 Marix dedi: Sıkıntı yok, yaz yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Beyaz PSU kablosu önerisi yapar mısın bir de sana zahmet siyah sırıtacak yoksa.
Marix dedi: Sıkıntı yok, yaz yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Beyaz PSU kablosu önerisi yapar mısın bir de sana zahmet siyah sırıtacak yoksa.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.593 Çözümler 1.013 Pazartesi 11:22 #12 Kaliteli sleeved kablo seti PSU parası maalesef, isimsiz olanların kalitesi nasıl hiç bilmiyorum, PSU'yu beyaz alsaydınız keşke.
Kaliteli sleeved kablo seti PSU parası maalesef, isimsiz olanların kalitesi nasıl hiç bilmiyorum, PSU'yu beyaz alsaydınız keşke.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.537 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:26 #13 Marix dedi: Kaliteli sleeved kablo seti PSU parası maalesef, isimsiz olanların kalitesi nasıl hiç bilmiyorum, PSU'yu beyaz alsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Eski PSU var onu değişmedim hiç hocam o yüzden siyah kaldı
Marix dedi: Kaliteli sleeved kablo seti PSU parası maalesef, isimsiz olanların kalitesi nasıl hiç bilmiyorum, PSU'yu beyaz alsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Eski PSU var onu değişmedim hiç hocam o yüzden siyah kaldı
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.593 Çözümler 1.013 Pazartesi 11:31 #14 Thermaltake kablo bulabilirseniz iyi olur, yoksa temas sorunları falan olur, uğraştırır.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.537 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 11:35 #15 Marix dedi: Thermaltake kablo bulabilirseniz iyi olur, yoksa temas sorunları falan olur, uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam olmadı Temu'dan veya buradan bulursam kablo kapatıcı riser görünümlü şeyler var onlardan alırım artık. @Marix hocam bu ramden buldum 10 15gunluk 14diyor beyaz diye bir alasim geldi deger mi sence? Çip bunun ne acaba sen bilirsin. Dosya Ekleri Screenshot_20251208_152514_com_whatsapp_MediaViewActivity.jpg 81,3 KB · Görüntüleme: 7 Son düzenleme: Pazartesi 15:26
Marix dedi: Thermaltake kablo bulabilirseniz iyi olur, yoksa temas sorunları falan olur, uğraştırır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam olmadı Temu'dan veya buradan bulursam kablo kapatıcı riser görünümlü şeyler var onlardan alırım artık. @Marix hocam bu ramden buldum 10 15gunluk 14diyor beyaz diye bir alasim geldi deger mi sence? Çip bunun ne acaba sen bilirsin.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.593 Çözümler 1.013 Pazartesi 15:30 #16 @sfkulusoy, Hynix görünüyor.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.537 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:32 #17 Marix dedi: @sfkulusoy, Hynix görünüyor. Genişletmek için tıkla... Alaym da kurtulaym su iskenceden seni de yorup durdum. İslemci 9700X de aldım carsamba kuracağım artık inşallah. @Marix adam vazgeçti satmaktan yine kaldım RAM'siz Son düzenleme: Dün 21:52
Marix dedi: @sfkulusoy, Hynix görünüyor. Genişletmek için tıkla... Alaym da kurtulaym su iskenceden seni de yorup durdum. İslemci 9700X de aldım carsamba kuracağım artık inşallah. @Marix adam vazgeçti satmaktan yine kaldım RAM'siz