RX 9070 XT alınır mı?

Emir Morgan

Picopat
Daha fazla  
9070 XT kartını fiyatından dolayı 5070 Ti'a tercih etmeyi düşünüyorum ama AMD tarafında sorularım var.
  • Frame Gen teknolojileri var mı?
  • Driver sıkıntıları gerçekten var mı veya sürücüleri çok mu kötü?
  • Recep Baltaş'ın videosunu izledim, gerçekten o problemler tüm kartlarda var mı?

Teşekkürler.

AMD'nin Frame Gen teknolojisi var evet. NVIDIA'nın 5000 serisinin driver sorunları daha kötü denebilir. Birde son olarak ney probleminden bahsediyorsunuz?

MFG yok FG var, driver sıkıntıları NVIDIA'ya oranla daha fazla ama kötünün bi tık iyisi denebilir, o problemler vardı ama yeni sürücülerde de var mı bilmiyorum.

9070XT ve 5070 Ti gibi kartlarla Frame Gen teknolojisi kullanılmaz. Zaten fazla fazla güçlü kartlar. Ve bu teknolojiler sanıldığı kadar kaliteli şeyler değiller. Görüntüyü fazlaca bozuyorlar. 9070XT performans olarak 5070 Ti çok yakın. Fakat fiyat farkları çok fazla. Eğer NVIDIA'nın oyun dışında bir özelliğine ihtiyacınız yoksa 9070XT daha mantıklı.

AMD'nin Frame Gen teknolojisi var evet. NVIDIA'nın 5000 serisinin driver sorunları daha kötü denebilir. Birde son olarak ney probleminden bahsediyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

9070XT ve 5070 Ti gibi kartlarla Frame Gen teknolojisi kullanılmaz. Zaten fazla fazla güçlü kartlar. Ve bu teknolojiler sanıldığı kadar kaliteli şeyler değiller. Görüntüyü fazlaca bozuyorlar. 9070XT performans olarak 5070 Ti çok yakın. Fakat fiyat farkları çok fazla. Eğer NVIDIA'nın oyun dışında bir özelliğine ihtiyacınız yoksa 9070XT daha mantıklı.

Hocam peki Ray Tracing konusunda 9070XT nasıl.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı