90x40 mouse pad önerisi

Desenli ne önerirsiniz ve ne kadar fiyatı olur yıkama sorun değil yıkarım.
Hocam desenlilerde paylaştığınız Klasse Pro 90x40 modellerinden bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz. Bütçenizi aşıyorsa markasız bir 90x40 dahi işinizi görecektir. Sadece kauçuk taban olmasına dikkat edin Klasse Pro'daki gibi. Bazı mousepad zeminleri kauçuk değil farklı bir malzeme çünkü. Dirsek bile vs koyunca gömülüyor içine, düzelmesi biraz zaman alıyor.

Hocam desenlilerde paylaştığınız Klasse Pro 90x40 modellerinden bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz. Bütçenizi aşıyorsa markasız bir 90x40 dahi işinizi görecektir. Sadece kauçuk taban olmasına dikkat edin Klasse Pro'daki gibi. Bazı mouse pad zeminleri kauçuk değil farklı bir malzeme çünkü. Dirsek bile vs koyunca gömülüyor içine, düzelmesi biraz zaman alıyor.

Tamamdır paylaştığımı alıyorum teşekkürler.

Hocam desenlilerde paylaştığınız Klasse Pro 90x40 modellerinden bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz. Bütçenizi aşıyorsa markasız bir 90x40 dahi işinizi görecektir. Sadece kauçuk taban olmasına dikkat edin Klasse Pro'daki gibi. Bazı mouse pad zeminleri kauçuk değil farklı bir malzeme çünkü. Dirsek bile vs koyunca gömülüyor içine, düzelmesi biraz zaman alıyor.

Hoşuma giden bir deseni yok ama onun düz siyahı olur mu yoksa fazla vermeyeyim mi?

Tamamdır paylaştığımı alıyorum teşekkürler.

Hoşuma giden bir deseni yok ama onun düz siyahı olur mu yoksa fazla vermeyeyim mi?
Hocam siyahlar hemen hemen hep aynı. Bir süre sonra siyah rengi soluyormuş gibi oluyor insan teni nedeniyle pislendiğinden. DÜzenli yıkarsanız mis gibi. kullanırsınız. Burada önemli olan bütçe. Çünkü sizin oyununuzu çok etkileyecek bir malzeme değil, klavye falan koyduğunuzda masaya da az titreşim girmesine sebep olabilecek, elinizi kolunuzu rahatlatacak bir zemin.

Hocam siyahlar hemen hemen hep aynı. Bir süre sonra siyah rengi soluyormuş gibi oluyor insan teni nedeniyle pislendiğinden. Düzenli yıkarsanız mis gibi. Kullanırsınız. Burada önemli olan bütçe. Çünkü sizin oyununuzu çok etkileyecek bir malzeme değil, klavye falan koyduğunuzda masaya da az titreşim girmesine sebep olabilecek, elinizi kolunuzu rahatlatacak bir zemin.

Anladım sizin attığınızı alacağım teşekkürler.

Hocam özellikle rekabetçi oyunlarda en mantıklı tercih kare formlu ve belirli kumaş tiplerine sahip olan mousepadler oluyor. Masanın solunda yani klavye tarafında kalan sizin için o kadar da fark yaratacak alanlar değil ama farenin alt kısmındaki mouse pad belli bir standardın üzerinde olunca aim vs. o kadar çok fark ediyor ki. O nedenle dedim zemin maksatlı uygun fiyatlı kauçuk tabanlı bir mouse pad üzerine kare Klasse Longteng çok güzel olur.

Paylaştığınız mouse pad klasik kumaş ama kaliteli bir kaliteli kumaş üzeri canlı bir baskıya sahip. Tam gündelik kullanım için.

Hatta oyun oynamadığınız zamanlarda kare olanı kenara kaldırırsınız. Hemen de eskimez, gündelik kullanımda uygun fiyatlı olan 90x40 zaten sizi idare edecektir. Hatta ben çalışırken farklı oynarken farklı mouse pad kullanıyorum. Hepsinin hissiyatı ve hassasiyeti farklı. Böylece uzun ömürlü oluyor, hemen pislenip eskimiyor.

Eki Görüntüle 2453148

Hocam setupınız çok güzel gözüküyor. Bir setup fotosu gelir mi :D

Hocam setupınız çok güzel gözüküyor. Bir setup fotosu gelir mi :D
Çok teşekkürler hocam. Fotodan daha güzel bir şey önereyim size :) Hem desteğiniz de mutlu eder:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evolution-Stage-10-FINAL.jpg

Çok teşekkürler hocam. Fotodan daha güzel bir şey önereyim size :) hem desteğiniz de mutlu eder:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2453406

Hocam taş gibi setup yapmışsınız. Hiç bu kadarını beklemiyordum. Helal olsun :D Attığınız linkten nasıl destek verebiliriz. Yorum yazarak mı?

Hocam taş gibi setup yapmışsınız. Hiç bu kadarını beklemiyordum. Helal olsun :D Attığınız linkten nasıl destek verebiliriz. Yorum yazarak mı?
Çok teşekkürler hocam. Yorum yazarak destek vermeniz kafidir. İnsan böyle şeyleri sevince ve sabretmeyi bilince bir şekilde oluyor. 4 senelik bir serüven. Allah herkese nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı