elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 90x40 mouse pad önerisi. Mouse üstünde yağ gibi kaysın. Mouse olarak G203 Alacağım. Birde mousepad istiyorum.
90x40 mouse pad önerisi. Mouse üstünde yağ gibi kaysın. Mouse olarak G203 Alacağım. Birde mousepad istiyorum.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 8 Haziran 2025 #2 elmaliturta88 dedi: 90x40 mouse pad önerisi. Sizlerden bekliyorum. RGB olmasın. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
elmaliturta88 dedi: 90x40 mouse pad önerisi. Sizlerden bekliyorum. RGB olmasın. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 LiXR dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 200-300 Tl arasındayım hocam. Kaliteli herkesin önerdiği birşey varsa bütçeyi arttırabilirim.
LiXR dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 200-300 Tl arasındayım hocam. Kaliteli herkesin önerdiği birşey varsa bütçeyi arttırabilirim.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 8 Haziran 2025 #4 elmaliturta88 dedi: 200-300 TL arasındayım hocam. Kaliteli herkesin önerdiği bir şey varsa bütçeyi arttırabilirim. Genişletmek için tıkla... O bütçeye sadece düz renkli mouse pad bulabileceğini düşünüyorum performansı çok takmıyorsan bunu öneririm.
elmaliturta88 dedi: 200-300 TL arasındayım hocam. Kaliteli herkesin önerdiği bir şey varsa bütçeyi arttırabilirim. Genişletmek için tıkla... O bütçeye sadece düz renkli mouse pad bulabileceğini düşünüyorum performansı çok takmıyorsan bunu öneririm.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #5 LiXR dedi: O bütçeye sadece düz renkli mouse pad bulabileceğini düşünüyorum performansı çok takmıyorsan bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sade olur düz olur RGB olmasın mouse üstünde güzelce kaysın yani takılmasın. Onu istiyorum.
LiXR dedi: O bütçeye sadece düz renkli mouse pad bulabileceğini düşünüyorum performansı çok takmıyorsan bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sade olur düz olur RGB olmasın mouse üstünde güzelce kaysın yani takılmasın. Onu istiyorum.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 8 Haziran 2025 #6 elmaliturta88 dedi: Dediğim gibi sade olur düz olur RGB olmasın mouse üstünde güzelce kaysın yani takılmasın. Onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse Pad'a takılan mouse ile hiç karşılaşmadım Pim'deki mouse Pad'i kullanıyorum gayet memnunum
elmaliturta88 dedi: Dediğim gibi sade olur düz olur RGB olmasın mouse üstünde güzelce kaysın yani takılmasın. Onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse Pad'a takılan mouse ile hiç karşılaşmadım Pim'deki mouse Pad'i kullanıyorum gayet memnunum
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.932 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #7 elmaliturta88 dedi: Dediğim gibi sade olur düz olur RGB olmasın mouse üstünde güzelce kaysın yani takılmasın. Onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe çıkarsa bunu öneririm:, Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com
elmaliturta88 dedi: Dediğim gibi sade olur düz olur RGB olmasın mouse üstünde güzelce kaysın yani takılmasın. Onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe çıkarsa bunu öneririm:, Klasse Pro Gaming Mousepad Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin! www.klassegear.com