930 MX laptopa hangi işletim sistemi kurulmalı?

TurKo_Adam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Benim bilgisayarım Intel Core i5 NVIDIA GeForce 930 MX ve 1TB bir laptopum var. Ben buna Windows 11 mi 10 mu yoksa 7 mi kurmalıyım? Bilgisayarımın kasmasını istemiyorum. Ve oyunda kasmadan oynamak istiyorum. Ders çalışmak veya video çekmek istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?

Merhaba. Benim bilgisayarım Intel Core i5 NVIDIA GeForce 930 MX ve 1TB bir laptopum var. Ben buna Windows 11 mi 10 mu yoksa 7 mi kurmalıyım? Bilgisayarımın kasmasını istemiyorum. Ve oyunda kasmadan oynamak istiyorum. Ders çalışmak veya video çekmek istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?

Windows 10.

Windows 10 Home fakat 22H2 değil de en fazla 21H2 kurmanızı öneririm hatta daha altını 1903 vs. hafif diğer sürümler Windows 10 LTSC versiyonu var modlu olarak AtlasOS.

Windows 10.

Windows 11'i sadece E-Core P-Core CPU bulunduran sistemlere ve yeni nesil sistemlere öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı