940 MX Harici ekran kartı 1FPS

416227

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2021
Mesajlar
1.058
Makaleler
1
Çözümler
4
Öncelikle merhaba, beni çoğunuz tanıyorsunuz zaten 2 sistem üzerinden oyun oynuyorum 1.sistem: AMD Ryzen 5 3600X İşlemci Gigabyte B450M S2H Anakart Gigabyte GeForce RTX2070 Super Windforce OC Ekran Kartı GeIL 16 GB(2x8) EVO Spear AMD Edition 3000MHz RAM Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD Ranker Cygnus V2 Siyah Temperli ARGB Fanlı Kasa Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı 2. sistem ise Casper F650 Gold, laptop çok ısınıyordu ben bundan dolayı performansı az diye düşünüyordum fakat biraz önce aygıt yöneticisinden ekran kartına baktığımda tüm sürücüler kurulu iken GT940MX seçili iken aygıt yöneticisinde Intel ekran kartının seçili olduğunu gördüm -zaten YouTube'da verilen testleri elde edemiyordum YouTube'da 60FPS olan şey benim laptopta 15 FPS idi. Daha sonra tekrar 940MX'e bağlayıp Witcher 3 açtığımda oyun 1FPS'i geçmiyordu sitelerde gezinirken dalgalanıyordu hatta Witcher'da kendi ayarlarım yüzünden böyle oluyor diye düşünüp oyunun user. Settings+bak dosyalarının sıfırını aldım lyrinx sağ olsun <3 ama dalgalanmalar devam ediyor ve 1 FPS üstüne çıkmıyor.
Biraz kötü yazmış olabilirim kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum.
(Laptop hakkında neredeyse hiç bilgim yok affola.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia driverlarını DDU ile kaldırıp, temizce kurmayı deneyin bence. Önce driverı indirin, sonra interneti kapatıp DDU ile yüklü ekran kartı driverını kaldırıp bilgisayarı kapatın. Daha sonra yine internet kapalı iken bilgisayarı açın ve yeni indirdiğiniz driverı kurun.

 
NVIDIA driverlarını DDU ile kaldırıp, temizce kurmayı deneyin bence. Önce driverı indirin, sonra interneti kapatıp DDU ile yüklü ekran kartı driverını kaldırıp bilgisayarı kapatın. Daha sonra yine internet kapalı iken bilgisayarı açın ve yeni indirdiğiniz driverı kurun.


Teşekkürler, deneyeceğim şimdi. Dün gece yazamamıştım imza referansından dolayı ban yemiştim.
 

Geri
Yukarı