9400GT sistem CS:GO kaldırır mı?

Maalesef dostum. İşlemcin ve RAM'lerin felaket durumda. Ekran kartı desen bilgisayarı açsın yeter denecek derecede. HDD veya SSD olması önemli değil, eğer depolama alanında oyun için yeterli yer varsa sıkıntı çıkmaz. Yani en düşüğünde düşüğüne alsan kaldırmaz.

Ben 6 sene önce. HD 5450 ile 1024x720P Low grafik (İşlemciyi hatırlamıyorum. İntel Pentium , fakat eski "E" serilerindenmiydi neydi.) 40FPS Vb. Alıyordum. Şimdi Panorama Vb. Geldi. Arkadaşım geçen indirdi. İntel Pentium B940 , İntel HD Graphics Family ile 10 Fps aldı. Tahminimce sende 720P Low grafik 30-40 Fps civarı oynatır diye tahmin ediyorum. Fakat Ram biraz vasat kalıyor.
Minecraft, CS 1.6, wolfteam, Zula gibi oyunları tercih edebilirsiniz.

Açmazki FPS alsın.
Arkadaşım B940 ve İntel HD Graphics Family ile 10 Fps aldı. Hemde 768P Low grafik.

Ben 6 sene önce. HD 5450 ile 1024X720P Low grafik (işlemciyi hatırlamıyorum. Intel Pentium, fakat eski "e" serilerinden miydi neydi.) 40FPS Vb. alıyordum. Şimdi panorama Vb. geldi. Arkadaşım geçen indirdi. Intel Pentium B940, Intel HD Graphics family ile 10 FPS aldı. Tahminimce sende 720P Low grafik 30-40 FPS civarı oynatır diye tahmin ediyorum. Fakat RAM biraz vasat kalıyor.

Arkadaşım B940 ve Intel HD Graphics family ile 10 FPS aldı. Hemde 768P Low grafik.

Hocam imzamdaki parçalarla 70-120 arası alıyorum dust 2'de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı