Batman oyunlarına bakabilirsiniz. Watch dogs 1 , Gta 5 de 50 fps oynanabilir.Hangi oyunları veya oyun serilerini kaldırabilir?
Bende 940Mx kullanıyorum size önerebileceğim oyunlar şunlar.Hangi oyunları veya oyun serilerini kaldırabilir?
Bende 940MX kullanıyorum size önerebileceğim oyunlar şunlar.
Alan Wake
Dying Light
Batman Serisi
Titanfall 2 ( kesinlikle tavsiye ederim)
Witcher 1/2
Valorant
CS:GO
GTA 5
Crysis Serisi
BioShock serisi
Eğer detaylı bilgi verirseniz türü hakkında daha fazla verebilirim. Hemde oynamak istediğiniz oyunu işlemci ve ekran kartınızı YouTube'a yazarak oyun testlerine bakabilirsiniz.
Eğer detaylı bilgi verirseniz türü hakkında daha fazla verebilirim. Hemde oynamak istediğiniz oyunu işlemci ve ekran kartınızı YouTube'a yazarak oyun testlerine bakabilirsiniz.
Batman oyunlarına bakabilirsiniz. Watch Dogs 1, GTA 5 de 50 FPS oynanabilir.
Mafia 2Teşekkür ederim ama Titanfall 2 ve Alan Wake hariç hepsini oynadım Titanfall 2 güzel gözüküyor bugün indiriririm.
YouTube'da baktığım videolarda ya RAM 16 GB ya da işlemci i7 oluyor o yüzden emin olamıyorum. Türü hakkında derken oynamak istediğim oyun türünü derseniz hikayeli ve müzikleri hoş oyunları severim.
Batman Origins, Aslyum, City oyunlarını bitirdim. Ama Arkham Knight oyunu videolarda 20 FPS gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.