Çözüm 940MX ve MX130 frekans düşüşü çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selam belki de beni görmüşsünüzdür ama bende bu sorunu yaşıyorum ve ekran kartı derecesi o kadar da fazla değil işlemcide aynı fazla bir sıcaklığı yok sizin yaptığınız şeyi denedim ve olmadı bana da bir yardım ederseniz sevinirim çünkü oyun zevki kalmıyor.

Oyun içi sıcaklıklara baktınız mı?

Hocam ben MX 230la denedım GPU Tweak 3'ten aşırı FPS düşmesi yıyorum acaba boyle bır sorun olabılır mı diye? Zaten sıcaklık sınırı 93 derece gozukuyordu (şu anda 70 72 oyun içinde )
Baska ne olabılır bir fıkrınız var mı?

Birkaç hafta önce Tweak 3'te sıkıntı var 2 ile denedim oldu diyen olmuştu. Siz de Tweak 2 ile deneyin. İndirme sitesinde işletim sistemi seçtikten sonra aşağıda "show all"a tıklayın, önceki sürümleri de çıkıyor karşınıza.

Hocam lınk varsa cok guzel olur cunku ben sadece Tweak 3'un beta surumlerını buldum

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-13_231334665.png
    39,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
İşte yazan kişi Tweak 3'te öyle yazmasına rağmen hala sınır kalkmadı ama Tweak 2 kurunca düzeldi demişti. Belki sizde de çözer diye dedim. MHz düşüyor mu 70'i geçince?

Hocam oyun oynarken anlık dusuyor zaten sıcaklık 70'ın altında degıl sorunu bır turlu cozemedım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…