94Mbps internet hızı iyi mi?

Merhabalar. Ben Technopat ailesine Azerbaycan'dan katılıyorum. Direkt konuya geçecek olursak, uzun zamandır internet problemi yaşamamın ardından mahalleye fiber hatt çekildi. Aldığım değerleri görüyorsunuz. Bu hız için aylık 20 manat yani yaklaşık 100 TL gibi bir fiyat ödüyorum. Sizce internet F/P sayılır mı? Daha bir sorum olacaktı. Wireless üzerinden 50 Mbps hızın ötesine çıkamıyorum. Simmetrik olarak 48-51 Mbps download 50-51 Mbps upload alıyorum. Sizce sorun smartphone la alakalı yoksa routerla mı?
Router: Huawei HG8546m.
Smartphone: Xiaomi Note 8 Pro.

Ben aylık 113 TL +10TL modem 24 Mbps hatta tam anlamıyla aldığımı söyleyemem.

Merhabalar. Ben Technopat ailesine Azerbaycan'dan katılıyorum. Direkt konuya geçecek olursak, uzun zamandır internet problemi yaşamamın ardından mahalleye fiber hatt çekildi. Aldığım değerleri görüyorsunuz. Bu hız için aylık 20 manat yani yaklaşık 100 TL gibi bir fiyat ödüyorum. Sizce internet F/P sayılır mı? Daha bir sorum olacaktı. Wireless üzerinden 50 Mbps hızın ötesine çıkamıyorum. Simmetrik olarak 48-51 Mbps download 50-51 Mbps upload alıyorum. Sizce sorun smartphone la alakalı yoksa routerla mı?
Router: Huawei HG8546m.
Smartphone: Xiaomi Note 8 Pro.

Telefonun Wi-Fi 5 destekliyor peki modemin destekliyor mu?

Wireless üzerinden 50 Mbps hızın ötesine çıkamıyorum. Simmetrik olarak 48-51 Mbps download 50-51 Mbps upload alıyorum. Sizce sorun smartphone la alakalı yoksa routerla mı?
Telefondan 5GHz ile bağlanırsanız aynı hızı wifi ile de alabilirsiniz. Tabi routerınız 5GHz destekliyorsa.
Redmi Note 9 ile 5GHz olan ağa bağlanıp 94 alıyorum, 2.4GHz ile bağlanınca bende de yavaş oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı