95 OBP puanı iyi midir?

Anladım da 95 OBP'lik bir lisede bunlar yaşanır mı ki?

Anladım da 95 OBP'lik bir lisede bunlar yaşanır mı ki?

Canlı örnek isterseniz sultangazide bahattin yıldız Anadolu lisesi var 85-90 ile alıyordu 2 yıl once bugün o ortam aşırı rezalet ama işte arkadaş seçiminde dikkatli olsun dersine düzenli çalışsın çok üst düzey olmayan bir Anadolu lisesinden farkı olmaz.

Her lisede bu tiplerde biri(ler)i olabilir fakat İstanbul gibi bir yerde ne yazık ki daha fazla bu ihtimal.
Anladım. Peki sizin İstanbul'da bildiğiniz bu OBP'ye göre iyi liseler var mı? İlçeye göre gidildiğini biliyorumda işte siz yine de (biliyorsanız) söylerseniz iyi olur

Anladım. Peki sizin İstanbul'da bildiğiniz bu OBP'ye göre iyi liseler var mı? İlçeye göre gidildiğini biliyorumda işte siz yine de (biliyorsanız) söylerseniz iyi olur
Bence kardeşinin aldığı puana gelebilecek liselere de bir bakın beraber. Önceki mesajlara göre 370 ile 400 arasında bir puan almış.

Hesaplama sitelerinde öyle de işte 400 altı alsa iyi bir liseye gidebilir mi ki?

İş tamamen sıralama hocam ben 401 yaptim %5'e girdim 2021 de. Sonuçlar açıklanınca değerlendirin bence en azından %10 yaptıysa OBP ile alan liselerden iyidir emin olun.

Okul değil semt önemli semte göre tercih yapın bu arada obp ile girmesi her türlü daha iyi olacaktır. Fatih gaziosmanpasa zeytinburnu gibi yerlerden uzak durun eger gidebiliyorsa ahmet rasim iyi yedikule bayağı iyi bakırkoy okullari guzel

Hocam kesin bir şey diyemeyiz burada fakat puanı orta bir Anadolu lisesine yetecektir. Her sene puanlarda farklılık olabiliyor. Araştırıp beğendiğiniz bir okulu yazarsınız gerisi Allah'ın takdiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…