95 OBP puanı iyi midir?

OBP ile alan liselerin hepsi berbat İstanbul Avrupa yakasında OBP ile alan liselerde tecavüz haberleri sigara uyuşturucu darp vs. eksik olmuyor en iyisi LGS puanı ile girmek ama onunla girilemiyorsa OBP ile girdiği liselerde arkadaşlık kurmasın ya da çok seçici olsun ortam cidden bozuk kendim için soyleyeyim sultangazi gop bayrampaşa ve Fatih'te arkadaşlarım var çoğu OBP ile alan liselere gidiyor ve hepsinin durumu vahim kimisi okulu bıraktı kimisi sigaraya başladı. Çevre çok etkili.
Anladım da 95 OBP'lik bir lisede bunlar yaşanır mı ki?

Anladım da 95 OBP'lik bir lisede bunlar yaşanır mı ki?

Canlı örnek isterseniz sultangazide bahattin yıldız Anadolu lisesi var 85-90 ile alıyordu 2 yıl once bugün o ortam aşırı rezalet ama işte arkadaş seçiminde dikkatli olsun dersine düzenli çalışsın çok üst düzey olmayan bir Anadolu lisesinden farkı olmaz.

Canlı örnek isterseniz sultangazide bahattin yıldız Anadolu lisesi var 85-90 ile alıyordu 2 yıl once bugün o ortam aşırı rezalet ama işte arkadaş seçiminde dikkatli olsun dersine düzenli çalışsın çok üst düzey olmayan bir Anadolu lisesinden farkı olmaz.
Her lisede bu tiplerde biri(ler)i olabilir fakat İstanbul gibi bir yerde ne yazık ki daha fazla bu ihtimal. 🥲
Anladım. Peki sizin İstanbul'da bildiğiniz bu OBP'ye göre iyi liseler var mı? İlçeye göre gidildiğini biliyorumda işte siz yine de (biliyorsanız) söylerseniz iyi olur 😀

Anladım. Peki sizin İstanbul'da bildiğiniz bu OBP'ye göre iyi liseler var mı? İlçeye göre gidildiğini biliyorumda işte siz yine de (biliyorsanız) söylerseniz iyi olur 😀

Okul değil semt önemli semte göre tercih yapın bu arada obp ile girmesi her türlü daha iyi olacaktır. Fatih gaziosmanpasa zeytinburnu gibi yerlerden uzak durun eger gidebiliyorsa ahmet rasim iyi yedikule bayağı iyi bakırkoy okullari guzel

Technopat Haberler

Geri
Yukarı