Sonunda sistemim hazır bayram dönüşü sipariş edeceğim acayip mutluyum. Bilgisayar için bütçem 4.500TL iken ben 3800TL'ye indirdim kalan bütçem ile de odamı düzenliyeceğim. Masa ve Monitör konusunda kararsız kaldım. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Yazlım/Oyun geliştiricisiyim. Çift monitör kullanıcağım ileride üçe çıkarabilirim.
Monitör için bütçem: 700TL
Aklımdaki: DELL E2216H x 2
Soru: Bu monitörü tavsiye eder misiniz?
Masa için bütçem: 250TL
Aklımdaki: Tekzen – Burası Benim Evim!
Soru: Bu masa nasıldır. L olması lazım. Bir tarafı sadece Ardunio/Rassbery köşesi olacak ve çift monitör filan dolacak.
Verdiğim linkteki ürünü alın demiyorum. Ancak masa ayak tasarımı bu şekilde olursa rahat edersiniz. Seçtiğiniz üründe iki masa birleşiminde ortada iki duvar gibi ayak var. Sandalyeyle sola falan kaymak istediğinizde ayağınız oraya çarpacak, rahatsız edecektir. Alt kısmı boş veya arka taraftan tek sütun bacak şeklinde ayağı olan bir model seçin. Önerdiğim modelde ayakların konumu aşağıdaki ürüne benzer diyebilirim. Kullanım alanı rahat olmalı.
Monitör konusunda, Dell P2214H IPS monitör kullandım ve memnun kaldım. Seçtiğiniz model hakkında tecrübem yok ne yazık ki.
@Yusuf Ensar Ertan Cevabın için çok teşekkür ederim. Bilgisayar koltukları aşırı pahalı olduğu için oturma odasındaki geniş tekli koltuklardan birini kullanmayı planlıyorum altına biraz yükseltme yapacağım. Monitör konusunda "Dell P2214H" gereksiz pahalı.
Biraz daha geniş bir yer alıyorum elektronik köşem için.
Masayı tanıdığınız hizarcı falan varsa kendiniz yaptırabilirsiniz. Hem daha ucuza gelir hem de kendi istediğiniz gibi olur. Bir kaç arkadaş vardı burda yaptıran.
Masayı tanıdığınız hizarcı falan varsa kendiniz yaptırabilirsiniz. Hem daha ucuza gelir hem de kendi istediğiniz gibi olur. Bir kaç arkadaş vardı burda yaptıran.