theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 8 Eylül 2022 #31 gkhan_22 dedi: O konu hakkında mallesef bilgim yok hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şeyden korkuyorum. Unlost FPS arttırma izledikten sonra olur gibi diye espriler var ya. Bir şey olur mu diye.
gkhan_22 dedi: O konu hakkında mallesef bilgim yok hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şeyden korkuyorum. Unlost FPS arttırma izledikten sonra olur gibi diye espriler var ya. Bir şey olur mu diye.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Eylül 2022 #32 theumtkyd dedi: Bilmiyorum şeyden korkuyorum. Unlost FPS arttırma izledikten sonra olur gibi diye espriler var ya. Bir şey olur mu diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben yaptım öyle olmuyor mu, kapattığı şeyler, kanlar vb. şeyleri korkmayın unlost fps artırma gibi olmaz.
theumtkyd dedi: Bilmiyorum şeyden korkuyorum. Unlost FPS arttırma izledikten sonra olur gibi diye espriler var ya. Bir şey olur mu diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben yaptım öyle olmuyor mu, kapattığı şeyler, kanlar vb. şeyleri korkmayın unlost fps artırma gibi olmaz.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 8 Eylül 2022 #33 gkhan_22 dedi: Yok hocam, ben yaptım öyle olmuyor mu, kapattığı şeyler, kanlar vb. şeyleri korkmayın unlost fps artırma gibi olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki verdiğiniz linkten hangilerini yapmamı önerirsiniz ve tahmini kaç FPS olur oyun?
gkhan_22 dedi: Yok hocam, ben yaptım öyle olmuyor mu, kapattığı şeyler, kanlar vb. şeyleri korkmayın unlost fps artırma gibi olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki verdiğiniz linkten hangilerini yapmamı önerirsiniz ve tahmini kaç FPS olur oyun?
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Eylül 2022 #34 theumtkyd dedi: Peki verdiğiniz linkten hangilerini yapmamı önerirsiniz ve tahmini kaç FPS olur oyun? Genişletmek için tıkla... Hocam 6-7 tane yapsanız, belki 5-6 fps artışı olabilir, ama çokta yükselmez.
theumtkyd dedi: Peki verdiğiniz linkten hangilerini yapmamı önerirsiniz ve tahmini kaç FPS olur oyun? Genişletmek için tıkla... Hocam 6-7 tane yapsanız, belki 5-6 fps artışı olabilir, ama çokta yükselmez.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 8 Eylül 2022 #35 gkhan_22 dedi: Hocam 6-7 tane yapsanız, belki 5-6 fps artışı olabilir, ama çokta yükselmez. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum uğraşmaya değmez gibi şu anlık ya.
gkhan_22 dedi: Hocam 6-7 tane yapsanız, belki 5-6 fps artışı olabilir, ama çokta yükselmez. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum uğraşmaya değmez gibi şu anlık ya.
Furkan Enes Tekdemir Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 6 8 Eylül 2022 #36 Left 4 Dead 2 bu oyun işiniz görür hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Eylül 2022 #37 theumtkyd dedi: Bilmiyorum uğraşmaya değmez gibi şu anlık ya. Genişletmek için tıkla... siz bilirsiniz hocam.
theumtkyd dedi: Bilmiyorum uğraşmaya değmez gibi şu anlık ya. Genişletmek için tıkla... siz bilirsiniz hocam.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 8 Eylül 2022 #38 gkhan_22 dedi: siz bilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yani bakarım bugün. Tekrardan her şey için teşekkürler.
gkhan_22 dedi: siz bilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yani bakarım bugün. Tekrardan her şey için teşekkürler.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Eylül 2022 #39 theumtkyd dedi: Yani bakarım bugün. Tekrardan her şey için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
theumtkyd dedi: Yani bakarım bugün. Tekrardan her şey için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.