9500 TL her şey dahil sistem toplama

B450 Tomahawk Max anakartını alın. 1000 Tl tasarruf edeceksiniz. İşlemciyi Ryzen 5 3600X ile değiştirin. Monitör için de normal bir 144 Hz tercih edin. SSD NVMe değil de SATA olarak 480 GB olarak alın. Ekran kartını da Gigabayte 5600 XT alın.
Önerinizi dikkate alacağım.
Bir sene sonra işlemci ve ekran kartını daha üst seviyelere çıkartacağım için bu anakartı seçmiştim. Ayrıca ssd ve hdd fazlasıyla var :)
R5 3600x ile R3 3300x arasında yapılan testlerde küçük bir fark gördüğüm için 65watt olması tabiki bir fiyat sebebi ile R3 tercih etmiştim. İşlemciyi biraz daha incelemeye aldım.
teşekkürler.

Önerinizi dikkate alacağım.
Bir sene sonra işlemci ve ekran kartını daha üst seviyelere çıkartacağım için bu anakartı seçmiştim. Ayrıca ssd ve hdd fazlasıyla var :)
R5 3600x ile R3 3300x arasında yapılan testlerde küçük bir fark gördüğüm için 65watt olması tabiki bir fiyat sebebi ile R3 tercih etmiştim. İşlemciyi biraz daha incelemeye aldım.
teşekkürler.
6 çekirdek ilerisi için daha uygun. Anakart konusunda ise arada ciddi fark var yinede siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı