9500 TL Sistem Tavsiyesi

Sistem çok güzel,yalnız neden Amd de itel değil ?
Sistem çok güzel,yalnız neden Amd de itel değil ?
Sadece oyun oynıcağım,ne render,ne montaj yapmıcam sadece oyun oynıcağım için intel daha iyi olmaz mı yüksek performans için.

Anlıyorum,ama ben oynadığım oyunların %90 nını 1080P oynıyacağım(CSGO,Rust,ARK,PUBG,LoL).Günün 12 Saatinin 10 saatinde oynayacağım oyunlar bunlar.Bu yüzden intel mantıklı.İntel bir sistem önerebilir misiniz,Rica etsem(Olmadı 1080 ti yerine 1080 olsun ama intel olmasını isterim,tabi en iyisini siz bilirsiniz,)Ben sadece 1080P de alabiliceğim en yüksek performansı(fps)almak isterim.

İade ederim olmadı.Yeter ki ben 1080P çözünürlükte yüksek performans alıyım(ben o monitörü alırken böle birşey olucağını bilmiyordum).

Hocam alacağınız kart GTX 1080 veya GTX 1080TI olduktan sonra 2K 144Hz monitörde alacağınız performansın düşük olacağı hissine kapılmanıza gerek yok. Oynayacağınız oyunlarda canavar gibi çalışacaktır 2K çözünürlükte o kartlar...

Şu an pek mantıklı bir hareket olmaz. Intel bir sistem de dizilir aynı bütçeyle. Millet 2K'ya hasret siz 1080P için çoğu kişinin sahip olmak istediği monitörü iade etmekten bahsediyorsunuz. :)
İntel bir sistem dizelim ozaman aynı fiyata,çünkü o monitörü iade etmek hem benimde işime gelir 450 tl cebimde kalır.Zaten pek içime sinmemişti hemde 1080P oyunlarda böylece yüksek fps alırım.
Hocam alacağınız kart GTX 1080 veya GTX 1080TI olduktan sonra 2K 144Hz monitörde alacağınız performansın düşük olacağı hissine kapılmanıza gerek yok. Oynayacağınız oyunlarda canavar gibi çalışacaktır 2K çözünürlükte o kartlar...
Ama şöyle birşey varki,Ben oyunları 1920x1080 çözünürlükte oynıyacağım 2K çözünürlükte değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı