Bana 1080P de en yüksek performansı alabiliceğim(bu bütçede)bi sistem tavsiye edebilir misiniz.(ara sıra 2k da da oynayabilirim)

Bana 1080P de en yüksek performansı alabiliceğim(bu bütçede)bi sistem tavsiye edebilir misiniz.(ara sıra 2k da da oynayabilirim)
Benim derdim de tam olarak budur 1080p de competitive oyunlarda en yüksek fps alabileceğim sistemi arıyorum. Anlamadığım bir diğer nokta da PUBG Fortnite gibi oyunların turnuvalarında insanlar 1080 Tİ ile 1080p de oyun oynuyor ve nasıl oluyor da sizin bahsettiğiniz darboğaz verimli çalışmama sorunlarını yaşamıyorlar ?

darboğaz verimli çalışmama

Buradan kastınız ne tam olarak ne anladınız yani. Darboğaz ekran kartı yeterliyken diğer bir faktör/bileşenin yetersiz/geride kalmasına deniyor(Çözünürlük dahil). Verimli çalışamama da ekran kartı zaten çok rahat yettiği için tam gücünde çalışmıyor bu tarz oyunlarda FHD de, bu da verimli çalışmama oluyor. Kimse size bu ekran kartını FHD de kullanamazsınız demedi boşa gider, gerek yok dedi. Alacaksanız da QHD ekran tavsiye edildi.

Boşa giderse gitsin .Yüksek fps alıyomasa yeter benim için
Bana 1080 veya 1080 ti ile İntel işlemcili bir sistem tavsiye edebilir misiniz ?
BU KONUYU NASIL KAPATABİLİRİM

Son düzenleme:
Bana 1080 veya 1080 ti ile İntel işlemcili bir sistem tavsiye edebilir misiniz ?

Ben yardımcı olucam sana.

Konuyu açtığından beri çok zaman geçmiş, sistemi aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…