9600K Max. 3500₺ olan ekran kartı tavsiyesi

mr_hidir

Hectopat
İ-5 9600KF ile kullanayacağım önceliğim Vatan Bilgisayar fakat başka bir yerden de alabilirim AMD önermeyin lütfen.
Bir de marka olarak da ASUS'dan başka bir marka istemiyorum.
Tam olarak da 3500₺ olması gerekmiyor 3500 civarı.

İ-5 9600KF ile kullanayacağım önceliğim Vatan Bilgisayar fakat başka bir yerden de alabilirim AMD önermeyin lütfen.
Bir de marka olarak da ASUS'dan başka bir marka istemiyorum.
Tam olarak da 3500₺ olması gerekmiyor 3500 civarı.
Bak şuan bu konu benim görüşum ile biraz saçma öncelikle asustan başka marka istemiyorsun AMD ekran kartı istemiyorsun 3500tl bütçen var yani rtx 2060super veya rtx 2060 kalıyor, sen seçeneklerini öyle bir daraltmışsınki seçenek kalmıyor.

Bu cihaz yurt dışı cihazı mı
Yurt dışından temin ediliyor. Yani evet yurt dışı. Ama hocam sana şöyle bir şey anlatayım. Asus markasını seviyor olabilirsin ben de pek çok ürününü kullandım kaliteli iyi bir markadır. Ama bu bütçe bandında Dual serisini bulabilirsin ve Asus markasının en kötü soğutma serisi budur o yüzden alternatif kaliteli markaların 2060S modelini alabilirsiniz ve senin için en iyisi bu olur. Gigabyte GV-N206SGAMING OC-8GC GeForce RTX 2060 Super 8GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı - incehesap.com

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı