Hyper_bladez
Attopat
Hem de STRIX model, bence alabilirsin kart temiz ise.
Aslında bütçeye biraz daha para koyma imkanı varsa GTX 1060 alabilir fiyatta çok fark yok.
Hem de STRIX model, bence alabilirsin kart temiz ise.
1060 6GB modelleri 3250den başlıyor.Aslında bütçeye biraz daha para koyma imkanı varsa GTX 1060 alabilir fiyatta çok fark yok.
Yeni bir hazır sistem alacağım birkaç ay sonrada 2. bir sistem toplayacağım sizce 980 Ti falan mı yoksa RX570'mi daha uygun bir kart varsa önerebilir misiniz?
1060 6 GB modelleri 3250'den başlıyor.
980Ti olan hazır sistem bulamazsın eski bir kart.Yeni bir hazır sistem alacağım bir kaç ay sonrada 2. bir sistem toplayacağım sizce 980Tİ falanmı yoksa RX570'mi daha uygun bir kart varsa önerebilirmisiniz?
Fiyatı çok sıkıntı değil benim için çok üst seviye bir kart olsun istemiyorum çokta düşük bir kart olsun istemiyorum.GTX 1060 Ti alabilirsin. Çok bir fiyat değişikliliği yok.
3 GB alabilir.
Kendim toplayacağım 2. sistemi.980Ti olan hazır sistem bulamazsın eski bir kart.
Fiyatı çok sıkıntı değil benim için çok üst seviye bir kart olsun istemiyorum çok da düşük bir kart olsun istemiyorum.
Kendim toplayacağım 2. sistemi.
Onu düşündüm ama 4GB VRAM yetersiz kalmazmı günümüzde?Bu kartların ayarında sıfır RX 6500 XT alınabilir.
Onu düşündüm ama 4 GB VRAM yetersiz kalmazmı günümüzde?
İçindeki GPU'ya göre VRAM'i az gibi şeyler söyleniyordu.VRAM önemli değil. Kartın gücü VRAM ile ölçülmez. Yani yeterli ama ben GTX 1060 Ti tavsiye ederim![]()