9800 GT sistem nasıl?

Bende bu sistemin 1 tık üstü bir sistem var CS:GO 30 40 FPS LoL 50 FPS alıyorum ortalama GTA 4 20FPS geçemiyorum ayrıca 4 GB RAM'ı var.

Tamamdır ona bir bakarım teşekkürler bütçeme dayalı PC toplayacak var ise yazabilirler

HD 7770 yerine GT730 alınabilir belki SSD alınır ya da RAM'ı yükseltir işlemci konusuna gelecek olursak overclock yapılmayacak ise çok iyi bir işlemci değil.

Bende bu sistemin 1 tık üstü bir sistem var CS:GO 30 40 FPS LoL 50 FPS alıyorum ortalama GTA 4 20FPS geçemiyorum ayrıca 4 GB RAM'ı var.
Hocam dediğim gibi ben gayet rahat oynuyordum bundan 2 sene önce ayar yapıp driver update yapmak yeterli diyorum. Aynı zamanda nasıl GTA 4 de bu kadar düşük fps alıyorsunuz onu çözmüş değilim. 2008 yılında çıkmış bir ekran kartıyla 2009 yılındaki oyunu oynayamamanız ilginç.

GTA 4'ün optimasyon sorunu var. Yeni ekran kartlarında bile sıkıntılar oluyor. Nasıl rahat oynabiliyorsunuz anlamadım.

Hocam ben Ankara'da oturuyorum ona göre var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…