9800GT sistem yükseltme

Bütçe
1500

denizcan.999

Hectopat
Makaleler
1
Şu anki sistemim 9800GT E8500 işlemci 8 GB RAM. Bunların yerine Q9400 ve GTX 650 Ti Boost almayı düşünüyorum. Mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı değil. Anakartın nedir? İşlemciyi yükseltmelisin. Q9400'de mantıklı değil. Alacağın işlemci de, kullandığın işlemci de darboğaz yapar. Alacağın işlemci derken Q9400'den bahsediyorum. Hangi oyunları oynayacaksın? Belki GTX 650Ti Boost yetersiz kalır. Bu arada sistemini detaylı belirtir misin? Belki tek darboğaz yapabilecek parça işlemci değildir.

Bu arada GTX 650Ti Boost çok eski, RX 580 alın isterseniz. Daha güçlü 650Ti Boost'dan. Ama bu işlemci ile kullanmayın.

Son düzenleme:
Mantıklı değil. Anakartın nedir? İşlemciyi yükseltmelisin. Q9400'de mantıklı değil. Alacağın işlemci de, kullandığın işlemci de darboğaz yapar. Alacağın işlemci derken Q9400'den bahsediyorum. Hangi oyunları oynayacaksın? Belki GTX 650 Ti Boost yetersiz kalır. Bu arada sistemini detaylı belirtir misin? Belki tek darboğaz yapabilecek parça işlemci değildir.

bu arada GTX 650 Ti Boost çok eski, RX 580 alın isterseniz. Daha güçlü 650 Ti Boost'dan. Ama bu işlemci ile kullanmayın.

Anakartım Core 2 Quad destekliyor. Ve sistemde şuanlık sıkıntı yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı