fcieaksit Femtopat Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #1 BIOS'ta herhangi bir ayar yok. fcieaksit dedi: BIOS'ta herhangi bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... arkadaşlar bunlarda -30 +200 verilmiş hali niye 85 dereceyi geçmiyor anlamadım fakat acaba biostan sıcaklığı sabitledi mi kendi kendine puan da çok az artmış gözüküyor acaba neyi yanlış yaptım? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-11-29 at 4.12.21 PM (1).jpeg 201,1 KB · Görüntüleme: 13 WhatsApp Image 2025-11-29 at 4.12.21 PM.jpeg 199,2 KB · Görüntüleme: 12 WhatsApp Image 2025-11-29 at 7.14.33 PM (1).jpeg 205,9 KB · Görüntüleme: 7 WhatsApp Image 2025-11-29 at 7.14.33 PM.jpeg 227,6 KB · Görüntüleme: 9 Son düzenleme: 29 Kasım 2025
BIOS'ta herhangi bir ayar yok. fcieaksit dedi: BIOS'ta herhangi bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... arkadaşlar bunlarda -30 +200 verilmiş hali niye 85 dereceyi geçmiyor anlamadım fakat acaba biostan sıcaklığı sabitledi mi kendi kendine puan da çok az artmış gözüküyor acaba neyi yanlış yaptım?
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.428 Çözümler 12 29 Kasım 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS ayarlarini sifirla, videodaki adimlari izle. Gerekli butun aciklamalari yapiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS ayarlarini sifirla, videodaki adimlari izle. Gerekli butun aciklamalari yapiyor.
fcieaksit Femtopat Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #3 Novelist dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS ayarlarini sifirla, videodaki adimlari izle. Gerekli butun aciklamalari yapiyor. Genişletmek için tıkla... bunu izledim zaten Novelist dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS ayarlarini sifirla, videodaki adimlari izle. Gerekli butun aciklamalari yapiyor. Genişletmek için tıkla... değerler iyi mi kötü mü ilk 2 resim stok diğer 2 -30 +200 hız kesme yada başka bir şey var mı ve niye puan çok artmamış
Novelist dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS ayarlarini sifirla, videodaki adimlari izle. Gerekli butun aciklamalari yapiyor. Genişletmek için tıkla... bunu izledim zaten Novelist dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS ayarlarini sifirla, videodaki adimlari izle. Gerekli butun aciklamalari yapiyor. Genişletmek için tıkla... değerler iyi mi kötü mü ilk 2 resim stok diğer 2 -30 +200 hız kesme yada başka bir şey var mı ve niye puan çok artmamış
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.428 Çözümler 12 29 Kasım 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonuclarin iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonuclarin iyi.