9800x3D için anakart önerisi

Bay Gandalf

Femtopat
Daha fazla  
Şu anki işlemcim R5 7500F ama ileride R7 9800x3D almayı düşünüyorum. Şu anki anakart TUF A620 Pro Wi-Fi ATX anakart. Ben anakartı İtopya indirimleri varken değiştireyim diyorum ve şu 3 model arasında kararsız kaldım. Sizin düşünceniz nedir kart tercihi konusunda?

ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA

ASUS ROG STRIX B850-F GAMING WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA

ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart | ITOPYA

R7 7700 ile F Gaming'i kullanıyorum. Al geç derim.

Bu anakartı daha ilerisi için aldım ben de. 2026'da çıkacak tek CCD'de 12 çekirdek barındıran R7 X3D işlemci ve o zamanın güncel ekran kartı için aldım. Arkada bol bol USB 3 portu var. Arkada işlemci ve RAM olmadan bios update için bios flash tuşu ile bios ayarlarını sıfırlama için Clear Cmos tuşu var. Sitesinde beta ve beta olmayan biosları açıkça belirtmişler. Gerçekten üst sınıf bir anakart.

Şu anki işlemcim R5 7500F ama ileride R7 9800x3D almayı düşünüyorum. Şu anki anakart TUF A620 Pro Wi-Fi ATX anakart. Ben anakartı İtopya indirimleri varken değiştireyim diyorum ve şu 3 model arasında kararsız kaldım. Sizin düşünceniz nedir kart tercihi konusunda?

ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA

ASUS ROG STRIX B850-F GAMING WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA

ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart | ITOPYA

Hocam islemciyi alacacaginiz zaman anakart alin, belki siz islemciyi alacaginizda yeni seri anakartlar cikmis olur.

Ha illa bunlardan birini alacağım diyorsan ASUS ROG STRIX B850-F al, VRM'leri daha iyi.

Mevcut sistemde ana kartın diğer bileşenleri kaldırmakta zorlandığını düşünüyorum bilgisayar bazen tepkileri yavaş veriyor açılırken bekletiyor sanki ana kart bu RAM ve bileşenler için yetersiz. Ondan ötürü de indirim de varken ana kartı şimdi degistireyim yazın da işlemciyi değiştiririm düşüncesi hakim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı