9800x3D için Noctua NH-D15 G2 lbc en iyi hava soğutma mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Anakart
MSI MPG X870E Carbon
İşlemci
R7 9800X3D
Arkadaşlar premium bir hava soğutma alacağım, 9800x3D için en iyi hava soğutma Noctua NH-D15 G2 lbc midir? Kasam MSI MPG Gungnir 300r, uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uyumlu mu bilmem ama bence de hava soğutmada en iyisi Noctua. Kullanmadım ama böyle düşünüyorum.

Ama konuya muhtemelen daha uygun fiyatlı ve aynı performanslı başka öneriler gelecektir. Noctua sanırım fiyatından dolayı çok önerilmiyor forumda.

Arkadaşlar premium bir hava soğutma alacağım, 9800x3D için en iyi hava soğutma Noctua NH-D15 G2 lbc midir? Kasam MSI MPG Gungnir 300r, uyumlu mudur?

Hava soğutmada en kaliteli marka Noctua'dır bana göre. Adamlar yapıyor bu işi.

Hocam uyumlu mu bilmem ama bence de hava soğutmada en iyisi Noctua. Kullanmadım ama böyle düşünüyorum.

Ama konuya muhtemelen daha uygun fiyatlı ve aynı performanslı başka öneriler gelecektir. Noctua sanırım fiyatından dolayı çok önerilmiyor forumda.
Sarı sitede ucuza yurt dışı sıfır ürün bulabilirsiniz. Ben öyle almıştım gayet güzel çalışıyor.

Tercih meselesi Noctua kullanmak ama alternatif olarak buna da bakabilirsiniz.

Bu ürünün farklı pek çok modeli mevcut, hangisi hoşunuza gider ise alabilirsiniz.

Ama şunu belirteyim Noctua alsanız dahi her halükarda Eğri iyileştirici ile işlemcinin çekirdek voltajını optimize edeceksiniz, bu kısmen mecburi çünkü işlemci fazla güç tüketiyor, serin ve sessiz kullamanız adına şart. Elbette sıcaklık limiti 95 derece olan bir işlemci için oyunda 60-75 derece arası sıcaklıklar tabii ki sorun değil, bunun dışında yük altında işlemcinin 90 dereceyi görmesi işten bile değil, bu durum kullanım senaryosuna göre değişir, eğer sadece oyun vs gibi işlemciye yük binmeyecek bir senaryoda 75 derece bile olsa bu bir sorun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı