9800x3D için sıvı soğutma önerisi

liandri

Kilopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topluyorum, yalnızca işlemci ve sıvı soğutma kaldı. İşlemci 9800x3D olacak, aşağıdaki modellerin arasında kaldım. Kasam Cooler Master HAF 700 EVO. Kasa ile uyumlu olması için en çok Cooler Master Atmos istiyorum aslında ama sıvı soğutucu bilgim fazla olmadan sizlere danışmak istedim.

Arctic Liquid Freezer 2 modeli var bende 11700k ile kullanıyorum performansı gerçekten başarılı. Freezer 3 modeli gerçekten hem kozmetik anlamda hemde fiyat anlamında çok başarılı. Performansı eskisi gibiyse bence size yeterli olur.

F/p olarak

Bütçe biraz daha koyacaksan

(Tomshardware sitesinde en iyi soğutuculardan listesine seçilen ürün)

Son düzenleme:
F/p olarak

Lian li Galahad II Trinity değil. Doğrusu "Lian Li Galahad II LCD 360mm ARGB"

Ben Ryzen 7 7800x3D için ASUS ROG STRIX LC III LCD 360mm sıvı soğutucusunu kullanıyorum çok iyi öneririm LCD ekranına GIF falan koyabiliyorsun en önemli özelliği derecesini görebiliyorsun. Şu ana kadar bu sıvı soğutma ile oyunlarda 60 FPS görmedim ortalama 50-55 derece boştayken de 38-43 derece arası bence gayet iyi hem şıkta duruyor alabilirsiniz bütçe varsa.

Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topluyorum, yalnızca işlemci ve sıvı soğutma kaldı. İşlemci 9800x3D olacak, aşağıdaki modellerin arasında kaldım. Kasam Cooler Master HAF 700 EVO. Kasa ile uyumlu olması için en çok Cooler Master Atmos istiyorum aslında ama sıvı soğutucu bilgim fazla olmadan sizlere danışmak istedim.

ilk linkledigin sogutucu QP'de 10k civarina satiliyor. Alacaksan sinerji yerine oradan al.

Ben olsam Arctic Liquid Freezer 420 tercih ederdim ama.

F/p olarak

Sizce cooler master 360 atmos kesmez mi peki? Kötü mü kalıyor diğerlerinin yanında? Kasayla aynı model olduğu için gönlüm ondan yanaydı ama. Bildiğiniz daha iyi bir cooler master modeli varsa o da olabilir tabi, son çıkan modeli baya düşük not almış ondan onu düşünmedim.

Sizce cooler master 360 atmos kesmez mi peki? Kötü mü kalıyor diğerlerinin yanında? Kasayla aynı model olduğu için gönlüm ondan yanaydı ama. Bildiğiniz daha iyi bir cooler master modeli varsa o da olabilir tabi, son çıkan modeli baya düşük not almış ondan onu düşünmedim.
Hayır o model de çok kaliteli yine tomshardware sitesinde alternatif olarak sunulan model o da alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı