9800x3D sistem Valorant'ta 150-200 FPS veriyor

TheLunar

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim 9800x3D, şu an ekran kartım yok APU olarak kullanıyorum. Valorant 1080p düşük ayarlarda 200FPS'in üstüne çıkmıyor ortalama 140 FPS falan oluyor bu normal mi? Ekran kartım olmadığı için mi böyle oluyor anlamadım ben en az 600-700 FPS verir diye düşünüyordum.

Evet ekran kartı olmadığı için böyle FPS alıyorsun. Bu arada iyi de FPS veriyor APU haliyle bayağı iyi.

Bende de 7500F var aynı sorunu bugün yaşamaya başladım.

Yok kral bende Ryzen 5 7600X ve RTX 4070 var ben 600 FPS falan alıyorum sen o işlemciye overclock bilr yapsan 600 görmezsin cok zor Valorant işlemci odaklı bir oyun fakat sadece işlemci yetmez.

Yok kral bende Ryzen 5 7600X ve RTX 4070 var ben 600 FPS falan alıyorum sen o işlemciye overclock bilr yapsan 600 görmezsin cok zor Valorant işlemci odaklı bir oyun fakat sadece işlemci yetmez.

9800x3D'yi oyun performansı için aldım ekran kartı aldığımda 600 FPS'den fazla alamazsam kötü olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bir video mevcut ama siz biraz daha düşük alıyorsunuz sadece Valorant oynuyorsanız idareten bir ekran kartıyla bile istediğiniz FPS'leri alırsınız muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…