swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.596 Çözümler 54 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #1 999 TL değerindeki Immortals Fenyx Rising, Ubisoft Store'da 2 Aralık'a kadar ücretsiz dağıtılıyor. Immortals Fenyx Rising Play as Fenyx, a new winged demigod, on a quest to save the Greek gods. The fate of the world is at stake – you are the gods’ last hope. store.ubisoft.com
999 TL değerindeki Immortals Fenyx Rising, Ubisoft Store'da 2 Aralık'a kadar ücretsiz dağıtılıyor. Immortals Fenyx Rising Play as Fenyx, a new winged demigod, on a quest to save the Greek gods. The fate of the world is at stake – you are the gods’ last hope. store.ubisoft.com
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #2 swaghos dedi: 999 TL değerindeki Immortals Fenyx Rising, Ubisoft Store'da 2 Aralık'a kadar ücretsiz dağıtılıyor. Immortals Fenyx Rising Play as Fenyx, a new winged demigod, on a quest to save the Greek gods. The fate of the world is at stake – you are the gods’ last hope. store.ubisoft.com Eki Görüntüle 2604134 Genişletmek için tıkla... Ne hikmetse aşırı hoşuma giden bir oyun, yani Zelda oynayamayan için Zelda-like tarzı bir oyun gibi geldi bana.
swaghos dedi: 999 TL değerindeki Immortals Fenyx Rising, Ubisoft Store'da 2 Aralık'a kadar ücretsiz dağıtılıyor. Immortals Fenyx Rising Play as Fenyx, a new winged demigod, on a quest to save the Greek gods. The fate of the world is at stake – you are the gods’ last hope. store.ubisoft.com Eki Görüntüle 2604134 Genişletmek için tıkla... Ne hikmetse aşırı hoşuma giden bir oyun, yani Zelda oynayamayan için Zelda-like tarzı bir oyun gibi geldi bana.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.292 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2025 #3 Böyle bir hata veriyor?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.063 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2025 #4 Ali Ataberk dedi: Böyle bir hata veriyor? Eki Görüntüle 2604354 Genişletmek için tıkla... Hata değil. OK'a bastığınız zaman oyunu kütüphanenize ekleyeceğini belirtmiş.
Ali Ataberk dedi: Böyle bir hata veriyor? Eki Görüntüle 2604354 Genişletmek için tıkla... Hata değil. OK'a bastığınız zaman oyunu kütüphanenize ekleyeceğini belirtmiş.
INfacksyn Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2025 #5 Immortals Fenyx Rising Play as Fenyx, a new winged demigod, on a quest to save the Greek gods. The fate of the world is at stake – you are the gods’ last hope. store.ubisoft.com Hem bu linkten hem de kendi uygulama mağazasından alabilirsiniz. Ubisoft Connect'e girin. Market kısmına girin. Arama kısmına Immortals Fenyx Rising yazın. En alta doğru indirin 999 0TL yazana tıklayın. Satın ala tıklayın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2025
Immortals Fenyx Rising Play as Fenyx, a new winged demigod, on a quest to save the Greek gods. The fate of the world is at stake – you are the gods’ last hope. store.ubisoft.com Hem bu linkten hem de kendi uygulama mağazasından alabilirsiniz. Ubisoft Connect'e girin. Market kısmına girin. Arama kısmına Immortals Fenyx Rising yazın. En alta doğru indirin 999 0TL yazana tıklayın. Satın ala tıklayın.
Tcore Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2025 #6 tşkler güzel bir bildirim oldu valla, unutmuşum ubisoft u resmen, bir cok oyunum varmış unutmuşum ;D
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.705 Makaleler 11 Çözümler 175 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2025 #7 Ubisoft'un başarılı oyunlarından birisi. Kaçırmayın. Oyunu kütüphaneye nasıl ekliyoruz? Eklemeye çalıştığımda indirmeye başlıyor ama aldım mı almadım mı bilmedim. Son düzenleme: 15 Kasım 2025
Ubisoft'un başarılı oyunlarından birisi. Kaçırmayın. Oyunu kütüphaneye nasıl ekliyoruz? Eklemeye çalıştığımda indirmeye başlıyor ama aldım mı almadım mı bilmedim.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.596 Çözümler 54 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2025 #8 UmutMelihAkyol dedi: Ubisoft'un başarılı oyunlarından birisi. Kaçırmayın. Oyunu kütüphaneye nasıl ekliyoruz? Eklemeye çalıştığımda indirmeye başlıyor ama aldım mı almadım mı bilmedim. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende oldu, indirmeyi iptal ettiğimde Ubisoft kütüphanesinde görünüyordu. Immortals Fenyx Rising'in süresi yarın bitiyor, bilginize. Son düzenleme: 1 Aralık 2025
UmutMelihAkyol dedi: Ubisoft'un başarılı oyunlarından birisi. Kaçırmayın. Oyunu kütüphaneye nasıl ekliyoruz? Eklemeye çalıştığımda indirmeye başlıyor ama aldım mı almadım mı bilmedim. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende oldu, indirmeyi iptal ettiğimde Ubisoft kütüphanesinde görünüyordu. Immortals Fenyx Rising'in süresi yarın bitiyor, bilginize.