A Plague Tale: Requiem El Çevirisi Türkçe Yama 1.6.0.0

Denedim calismiyor su an. Rusca sayisiyla degistirdim ve oyuna reset atip girdim tekrardan. Oyunun Turkce alt yazi gostermesini bekliyordum ama direkt alt yazilarin hic biri yok. Hangi dile cevirirsem cevireyim gostermiyor artik alt yazilari.

Denedim calismiyor su an. Rusca sayisiyla degistirdim ve oyuna reset atip girdim tekrardan. Oyunun Turkce alt yazi gostermesini bekliyordum ama direkt alt yazilarin hic biri yok. Hangi dile cevirirsem cevireyim gostermiyor artik alt yazilari.

Öncelikle geç cevap için özür dilerim. Ben yamayı denediğimde zaten çalışıyordu ancak yine de yamayı inceleyip biraz değişiklik yaptım ve tekrar test edip çalıştığından emin oldum. Platformun fark edeceğini düşünmüyorum ancak ben Epic Games'ten test ettim, sen hangi platformdan oynuyorsun?

Öncelikle geç cevap için özür dilerim. Ben yamayı denediğimde zaten çalışıyordu ancak yine de yamayı inceleyip biraz değişiklik yaptım ve tekrar test edip çalıştığından emin oldum. Platformun fark edeceğini düşünmüyorum ancak ben Epic Games'ten test ettim, sen hangi platformdan oynuyorsun?
Rica ederim sorun degil tabii ki de. Ben de Epic Games uzerinden denedim ama dedigim gibi direkt alt yazilar kokten gitmisti. Daha sonrasinda YouTube uzerinden bir video araciligi ile baska yama denedim ve calisti. Oyunu da henuz dun bitirdim hatta ve keyif aldim. Ilgin ve yanitin icin cok tesekkur ederim.

Elinize emeğinize sağlık birkaç tane yama denedim ama sizin ki kadar düzgün olanına rastlamadım. Türkçe alt yazı için bir dosya bulunuyor mu acaba konuşmaları anlamak için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı