339606 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #1 Merhaba, internetten A Plague Tale: Requiem için Türkçe yama indirdim. Oyunu da Game Pass kullanarak oynayacağım. Türkçe yama yapmaya çalışırken aşağıdaki hata çıkıyor. Diskte 60 GB kadar yer var ama bu hatayı veriyor. Yardımcı olacak var mı?
Merhaba, internetten A Plague Tale: Requiem için Türkçe yama indirdim. Oyunu da Game Pass kullanarak oynayacağım. Türkçe yama yapmaya çalışırken aşağıdaki hata çıkıyor. Diskte 60 GB kadar yer var ama bu hatayı veriyor. Yardımcı olacak var mı?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.924 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2023 #2 Hatırladığım kadarıyla Gamepass oyunları üzerinde dizin değişikliği yapılmadığı için türkçe yama vs. olmuyordu.
Hatırladığım kadarıyla Gamepass oyunları üzerinde dizin değişikliği yapılmadığı için türkçe yama vs. olmuyordu.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 Game Pass oyunlarına Türkçe yama kuramıyor olmanız lazım.
339606 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #4 Blannk dedi: Game Pass oyunlarına Türkçe yama kuramıyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yamayı yapan kişiyle konuştum, kendisi dahil bir çok kişinin kullandığını söyledi. Bir bende olmuyor galiba .d
Blannk dedi: Game Pass oyunlarına Türkçe yama kuramıyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yamayı yapan kişiyle konuştum, kendisi dahil bir çok kişinin kullandığını söyledi. Bir bende olmuyor galiba .d