Bu oyunu indirsem. Arkadaşım indirmese yine de oynayabilir miyiz birlikte? Sanırım öyle bir şey vardı.
Oyunu 2 gün önce arkadaşımla bitirdim, oyunu sadece ben almıştım birbirimizi EA App'den arkadaş eklemiştik ve o da oyunu friend pass den indirdi ve beraber oynadık. Ama arkadaşının da indirmesi zorunlu.

Beraber oynamak için 2.makina şart mı split play oynanmıyor mu tek ekranda?
Tek klavyeden oynanmıyor, eğer tek bilgisayardan oynayacaksanız 2. bir gamepad veya klavye vs. yani 2. bir kontrolcü lazım.

Bu oyunu indirsem. Arkadaşım indirmese yine de oynayabilir miyiz birlikte? Sanırım öyle bir şey vardı.
İndirmesi lazım, indirmeden nasıl oynasın. Bahsettiğin sistem friends pass sistemi, bir kişi satın alsa yeter.

Beraber oynamak için 2.makina şart mı split play oynanmıyor mu tek ekranda?
Eğer elinde fazladan klavye veya gamepad varsa aynı bilgisayardan da oynayabilirsin.

İndirmesi lazım, indirmeden nasıl oynasın. Bahsettiğin sistem friends pass sistemi, bir kişi satın alsa yeter.
Yani satın almasa diyecektim. Friends pass nasıl işliyor?

Oyunu 2 gün önce arkadaşımla bitirdim, oyunu sadece ben almıştım birbirimizi EA App'den arkadaş eklemiştik ve o da oyunu friend pass den indirdi ve beraber oynadık. Ama arkadaşının da indirmesi zorunlu.
EA App'dan mı oluyor sadece?

Yani satın almasa diyecektim. Friends pass nasıl işliyor?
Ben friends pass sistemiyle arkadaşımla It Takes Two oynuyorum, sistem şu şekilde.
EA Play üzerinden arkadaş eklemen lazım 2. oyuncuyu, sonra satın almayan kişi Steam veya EA Play üzerinden Friends Pass versiyonunu indirmeli (ücretsiz).
Sonra da oyuna girip EA Play ile davet et diyerek arkadaşınızı davet edip oynayabilirsiniz.

Geri
Yukarı