A1 direksiyon sınavı için tavsiyeler

535780

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2022
Mesajlar
911
Çözümler
3
Arkadaşlar yarın sabah A1 direksiyon sınavım var. Parkurda bir sorunum yok genel olarak, sadece yeni gelen u dönüşünde bazen zorlanıyorum ama şu ana kadar derslerde hiç ayağımı yere koyma durumu falan olmadı. Umarım sınav anında streslenip öyle bir şey yaşamam. Onun haricinde trafik için önerebileceğiniz neler var?
 
Ne kadar stres yaparsan hata yapma ihtimalin o kadar artar o yüzden rahat ol. Kırmızı ışıklara ve sinyallere dikkat et. Bol şanslar
 
Hocam, diyelim yolda gidiyorum trafik durdu veya ışıkta bekliyorum bende durdum, 2 ayağımı da yere koyabilir miyim? Yoksa sağ ayağım arka frende durmak zorunda mı?
 
Geçtim hocam heyecan yapacak bir şey yok. Sadece sinyallere ve parkurda u dönüşüne dikkat edin. Birçok arkadaşım orada hata yaptı ve kaldı. Onun harici abartılacak bir şey değil.

Vallahi kral ben ufacık şeye bile heyecan yapıyorum ama en azından motor kullanmasını biliyorum o yönden artım var.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı